pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Arnavutluk Yüksek Adalet Kurulu Üyeleri Beypazarı’nı Gezdi

15.02.2018 - 08:33, Güncelleme: 15.02.2018 - 08:33
 

Arnavutluk Yüksek Adalet Kurulu Üyeleri Beypazarı’nı Gezdi

ANKARA (AA) - Türkiye'deki hukuk sistemini inceleyen Arnavutluk Yüksek Adalet Kurulu üyeleri, Beypazarı'nı gezdi.Arnavutluk Yüksek Adalet Kurulu üyelerinden...

ANKARA (AA) - Türkiye'deki hukuk sistemini inceleyen Arnavutluk Yüksek Adalet Kurulu üyeleri, Beypazarı'nı gezdi.Arnavutluk Yüksek Adalet Kurulu üyelerinden oluşan heyet, Gjin Gjoni başkanlığında Beypazarı Adliyesi'ne geldi.Cumhuriyet Başsavcısı Alp Giray Yapar’dan bilgi alan heyet, ilçenin tarihi mekanları ve müzelerini gezdi.Gjin Gjoni, AA muhabirine yaptığı açıklamada "Hakimler ve Savcılar Akademisi ve Adalet Bakanlığı ile görüşmeler yapmak üzere Türkiye’ye geldik. İki ülke arasında işbirliğine kapsamında hukuk konusunda çalışmak istiyoruz. Mevcut hukuk sistemini inceliyoruz. Buradan dostluk duyguları ile ayrılıyoruz. Biz sadece komşu ülke değiliz, kardeşiz." ifadesinde bulundu.
ANKARA (AA) - Türkiye'deki hukuk sistemini inceleyen Arnavutluk Yüksek Adalet Kurulu üyeleri, Beypazarı'nı gezdi.Arnavutluk Yüksek Adalet Kurulu üyelerinden...

ANKARA (AA) - Türkiye'deki hukuk sistemini inceleyen Arnavutluk Yüksek Adalet Kurulu üyeleri, Beypazarı'nı gezdi.

Arnavutluk Yüksek Adalet Kurulu üyelerinden oluşan heyet, Gjin Gjoni başkanlığında Beypazarı Adliyesi'ne geldi.

Cumhuriyet Başsavcısı Alp Giray Yapar’dan bilgi alan heyet, ilçenin tarihi mekanları ve müzelerini gezdi.

Gjin Gjoni, AA muhabirine yaptığı açıklamada "Hakimler ve Savcılar Akademisi ve Adalet Bakanlığı ile görüşmeler yapmak üzere Türkiye’ye geldik. İki ülke arasında işbirliğine kapsamında hukuk konusunda çalışmak istiyoruz. Mevcut hukuk sistemini inceliyoruz. Buradan dostluk duyguları ile ayrılıyoruz. Biz sadece komşu ülke değiliz, kardeşiz." ifadesinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.