pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Aksaray'da Gıda Zehirlenmesi Şüphesi

14.02.2018 - 23:18, Güncelleme: 14.02.2018 - 23:18
 

Aksaray'da Gıda Zehirlenmesi Şüphesi

Güzelyurt ilçesinde, bir liseye bağlı yurtta yedikleri yemekten zehirlendikleri iddia edilen 16 öğrenci hastaneye kaldırıldı

AKSARAY (AA) - Aksaray'ın Güzelyurt ilçesinde, bir liseye bağlı yurtta yedikleri yemekten zehirlendikleri öne sürülen 16 öğrenci tedavi altına alındı.Edinilen bilgiye göre, yurdun yemekhanesinde akşam yemeğinde mercimek çorbası ve tavuklu mantar sote yiyen 16 öğrenci, akşam saatlerinde mide bulantısı ve baş dönmesi şikayeti yaşadı.Ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile özel bir hastaneye kaldırılan öğrenciler, gıda zehirlenmesi şüphesiyle tedavi altına alındı.İl Sağlık Müdürlüğünün olayla ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.
Güzelyurt ilçesinde, bir liseye bağlı yurtta yedikleri yemekten zehirlendikleri iddia edilen 16 öğrenci hastaneye kaldırıldı

AKSARAY (AA) - Aksaray'ın Güzelyurt ilçesinde, bir liseye bağlı yurtta yedikleri yemekten zehirlendikleri öne sürülen 16 öğrenci tedavi altına alındı.

Edinilen bilgiye göre, yurdun yemekhanesinde akşam yemeğinde mercimek çorbası ve tavuklu mantar sote yiyen 16 öğrenci, akşam saatlerinde mide bulantısı ve baş dönmesi şikayeti yaşadı.

Ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile özel bir hastaneye kaldırılan öğrenciler, gıda zehirlenmesi şüphesiyle tedavi altına alındı.

İl Sağlık Müdürlüğünün olayla ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.