pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Fetö Sanığı Eski Polise 7 Yıl 6 Ay Hapis Cezası

14.02.2018 - 16:53, Güncelleme: 14.02.2018 - 16:53
 

Fetö Sanığı Eski Polise 7 Yıl 6 Ay Hapis Cezası

Sivas'ta meslekten ihraç edilen polis memuruna, yargılandığı davada 7 yıl 6 ay hapis cezası verildi

SİVAS (AA) - Sivas'ta, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) ilişkin soruşturma kapsamında hakkında açılan davada yargılanan eski polis memuru, 7 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.Sivas 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada, tutuklu sanık Muhammet Abdurrahman Özdemir ile tutuksuz yargılanan eşi A.Ö. ve avukatları katıldı.Önceki ifadelerini tekrarladığını belirten Özdemir, "Suçlamaları kabul etmiyorum. Suçsuzum, beraatimi ve tahliyemi talep ediyorum." dedi.Mahkeme heyeti, Özdemir'e "silahlı terör örgütüne üye olma" suçundan 7 yıl 6 ay hapis cezası verdi. Mahkeme, Özdemir'in eşi A.Ö'nün dosyasını ise ayırdı.
Sivas'ta meslekten ihraç edilen polis memuruna, yargılandığı davada 7 yıl 6 ay hapis cezası verildi

SİVAS (AA) - Sivas'ta, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) ilişkin soruşturma kapsamında hakkında açılan davada yargılanan eski polis memuru, 7 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Sivas 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada, tutuklu sanık Muhammet Abdurrahman Özdemir ile tutuksuz yargılanan eşi A.Ö. ve avukatları katıldı.

Önceki ifadelerini tekrarladığını belirten Özdemir, "Suçlamaları kabul etmiyorum. Suçsuzum, beraatimi ve tahliyemi talep ediyorum." dedi.

Mahkeme heyeti, Özdemir'e "silahlı terör örgütüne üye olma" suçundan 7 yıl 6 ay hapis cezası verdi.

Mahkeme, Özdemir'in eşi A.Ö'nün dosyasını ise ayırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.