pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Alay Beldesinde Fidanlar Toprakla Buluştu

13.02.2018 - 13:43, Güncelleme: 13.02.2018 - 13:43
 

Alay Beldesinde Fidanlar Toprakla Buluştu

NİĞDE (AA) - Alay beldesinde fidan dikme etkinliği gerçekleştirildi.Niğde Valisi Yılmaz Şimşek'in eşi Çiğdem Şimşek ve onun himayesinde faaliyetler...

NİĞDE (AA) - Alay beldesinde fidan dikme etkinliği gerçekleştirildi.Niğde Valisi Yılmaz Şimşek'in eşi Çiğdem Şimşek ve onun himayesinde faaliyetler yürüten "Gönül Elçileri" ile öğrenciler, Alay Belediyesi Spor Kulübü tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında beldede fidan dikti.Fidan dikme etkinliğinin ardından Alay İlköğretim Okulu ve Alay Şehit Oktay Önder Ortaokulu'nda sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet eden Çiğdem Şimşek, belde de şehit Oktay Önder'in ailesi ile Belediye Başkanı Tevfik Özbek'i de ziyaret etti.
NİĞDE (AA) - Alay beldesinde fidan dikme etkinliği gerçekleştirildi.Niğde Valisi Yılmaz Şimşek'in eşi Çiğdem Şimşek ve onun himayesinde faaliyetler...

NİĞDE (AA) - Alay beldesinde fidan dikme etkinliği gerçekleştirildi.

Niğde Valisi Yılmaz Şimşek'in eşi Çiğdem Şimşek ve onun himayesinde faaliyetler yürüten "Gönül Elçileri" ile öğrenciler, Alay Belediyesi Spor Kulübü tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında beldede fidan dikti.

Fidan dikme etkinliğinin ardından Alay İlköğretim Okulu ve Alay Şehit Oktay Önder Ortaokulu'nda sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet eden Çiğdem Şimşek, belde de şehit Oktay Önder'in ailesi ile Belediye Başkanı Tevfik Özbek'i de ziyaret etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.