pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Asırlık Çınarların İsimleri Yaşatılacak

12.02.2018 - 13:53, Güncelleme: 12.02.2018 - 13:53
 

Asırlık Çınarların İsimleri Yaşatılacak

Sivas Belediyesi, kentte 100 yaş ve üzerindeki kişilerin isimlerini cadde ve sokaklara vermek için çalışma başlattı

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, kent halkından 100 yaşını geride bırakanların isimlerinin cadde ve sokaklara verileceğini bildirdi. Aydın, yaptığı yazılı açıklamada, önceki günlerde "Sivas’ın Yaşayan Hafızalarına Ahde Vefa" isimiyle program düzenlediklerini anımsattı. Belediye olarak bu insanlara minnet borçlarını ödemek adına şehirde 100 yaşını geride bırakanların isimlerini, kendi mahallelerindeki cadde veya sokaklarına vereceklerini aktaran Aydın, şunları kaydetti: "Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır. 100 yaşına gelen ulu çınarlarımızın isimleri mahallede bir caddeye veya sokağa verilecektir. İnşallah bu uygulamamız Sivas'ta bir gelenek halinde devam edecektir."
Sivas Belediyesi, kentte 100 yaş ve üzerindeki kişilerin isimlerini cadde ve sokaklara vermek için çalışma başlattı

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, kent halkından 100 yaşını geride bırakanların isimlerinin cadde ve sokaklara verileceğini bildirdi.

Aydın, yaptığı yazılı açıklamada, önceki günlerde "Sivas’ın Yaşayan Hafızalarına Ahde Vefa" isimiyle program düzenlediklerini anımsattı.

Belediye olarak bu insanlara minnet borçlarını ödemek adına şehirde 100 yaşını geride bırakanların isimlerini, kendi mahallelerindeki cadde veya sokaklarına vereceklerini aktaran Aydın, şunları kaydetti:

"Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır. 100 yaşına gelen ulu çınarlarımızın isimleri mahallede bir caddeye veya sokağa verilecektir. İnşallah bu uygulamamız Sivas'ta bir gelenek halinde devam edecektir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.