pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kayınbiraderini Öldüren Sanığın Hapis Cezasında İndirim

12.02.2018 - 13:33, Güncelleme: 12.02.2018 - 13:33
 

Kayınbiraderini Öldüren Sanığın Hapis Cezasında İndirim

Kayseri'de "tasarlayarak öldürme" suçundan 20 yıl hapis cezasına çarptırılan ve Yargıtay 1. Ceza Dairesinin, "tasarlamanın tam tespit edilememesi" gerekçesiyle yeniden yerel mahkemeye gönderdiği davada sanığa "kasten öldürme" suçundan 15 yıl hapis cezası

KAYSERİ (AA) - Kayseri’de boşandığı eşi ile barışmak için gittiği kayınbiraderinin evinde, tartıştığı kayınbiraderini öldüren sanığa verilen 20 yıl hapis cezası, Yargıtay'ın talebi üzerine yeniden görülen davada 15 yıla düşürüldü.Kayseri 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada, maktulün eşi müşteki Gülden Botgi hazır bulundu. Tutuklu sanık Cengiz Karamercan ise tutuklu bulunduğu cezaevinden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi aracılığıyla duruşmaya katıldı.Mahkeme heyeti tarafından son sözü sorulan Karamercan, olay nedeniyle üzgün olduğunu söyledi.Müşteki Botgi de evlatlarını yetim bırakan sanıktan şikayetçi olduğunu belirtti. Mahkeme heyeti, sanığa "kasten öldürme" suçundan 15 yıl hapis cezası verdi.- Olayİddiaya göre Karamercan, boşandığı eşi H.B. ile barışmak için 23 Ekim 2015'te merkez Melikgazi ilçesi Kılıçaslan Mahallesi'inde bulunan kayınbiraderi maktul Şükrü Botgi’nin evine gitmişti. Çıkan tartışmada Karamercan tarafından av tüfeği ile vurularak ağır yaralanan Botgi, tedavi gördüğü hastanede 4 gün sonra hayatını kaybetmişti.Olayın ardından gözaltına alınıp tutuklanan ve "tasarlayarak öldürme" suçundan 20 yıl hapis cezasına çarptırılan Karamercan'ın yargılandığı dava, Yargıtay 1. Ceza Dairesince, "tasarlamanın tam tespit edilememesi" gerekçesiyle yeniden yerel mahkemeye gönderilmişti.
Kayseri'de "tasarlayarak öldürme" suçundan 20 yıl hapis cezasına çarptırılan ve Yargıtay 1. Ceza Dairesinin, "tasarlamanın tam tespit edilememesi" gerekçesiyle yeniden yerel mahkemeye gönderdiği davada sanığa "kasten öldürme" suçundan 15 yıl hapis cezası

KAYSERİ (AA) - Kayseri’de boşandığı eşi ile barışmak için gittiği kayınbiraderinin evinde, tartıştığı kayınbiraderini öldüren sanığa verilen 20 yıl hapis cezası, Yargıtay'ın talebi üzerine yeniden görülen davada 15 yıla düşürüldü.

Kayseri 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada, maktulün eşi müşteki Gülden Botgi hazır bulundu. Tutuklu sanık Cengiz Karamercan ise tutuklu bulunduğu cezaevinden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi aracılığıyla duruşmaya katıldı.

Mahkeme heyeti tarafından son sözü sorulan Karamercan, olay nedeniyle üzgün olduğunu söyledi.

Müşteki Botgi de evlatlarını yetim bırakan sanıktan şikayetçi olduğunu belirtti.

Mahkeme heyeti, sanığa "kasten öldürme" suçundan 15 yıl hapis cezası verdi.

- Olay

İddiaya göre Karamercan, boşandığı eşi H.B. ile barışmak için 23 Ekim 2015'te merkez Melikgazi ilçesi Kılıçaslan Mahallesi'inde bulunan kayınbiraderi maktul Şükrü Botgi’nin evine gitmişti. Çıkan tartışmada Karamercan tarafından av tüfeği ile vurularak ağır yaralanan Botgi, tedavi gördüğü hastanede 4 gün sonra hayatını kaybetmişti.

Olayın ardından gözaltına alınıp tutuklanan ve "tasarlayarak öldürme" suçundan 20 yıl hapis cezasına çarptırılan Karamercan'ın yargılandığı dava, Yargıtay 1. Ceza Dairesince, "tasarlamanın tam tespit edilememesi" gerekçesiyle yeniden yerel mahkemeye gönderilmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.