pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Şehirlerin Ekonomik Beklentileri Forumu

12.02.2018 - 12:33, Güncelleme: 12.02.2018 - 12:33
 

Şehirlerin Ekonomik Beklentileri Forumu

AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Salman:- "AK Parti, uzun yıllardır hükümette ve iktidarda. Ekonomi, siyasi, politik ve birçok bileşende gösterdiği başarıdan dolayı iktidardayız"

NİĞDE (NİĞDE) - AK Parti Ekonomi İşleri Başkanlığının "Şehirlerin Ekonomik Beklentileri Forumu" Niğde'de gerçekleştirildi.Kentteki bir otelde düzenlenen etkinlikte partililerle bir araya gelen AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Fatma Salman, forumda illerin ekonomik sorunları masaya yatırılarak çözüm önerilerinin tartışıldığını söyledi.Benzer toplantıların 81 ilde yapıldığına dikkati çeken Salman, şöyle konuştu:“Biz, ekonomi ile ilgili konular için buradayız. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile başkanımız Cevdet Yılmaz’ın hazırladığı bir proje. Bu proje 81 ilde gerçekleştiriliyor. AK Parti, uzun yıllardır hükümette ve iktidarda. Ekonomi, siyasi, politik ve birçok bileşende gösterdiği başarıdan dolayı iktidardayız. Bu projede teşkilat mensuplarımızla birlikte olacağız, daha sonra sivil toplum örgütleri, iş adamları ve akademisyenlerle birlikte olacağız. Yine bunların sonunda direkt Niğde sokaklarında ve caddelerinde Niğde halkına soracağımız sorular ile çok geniş kapsamlı bir fikir tepsisi yöntemi izliyoruz. Buradan çıkacak sonucu Ankara’da değerlendirip Sayın Cumhurbaşkanımıza vereceğiz. Bu, gerçekten mikro amaçlı bir proje olmakla beraber ülkenin makroekonomik dengelerini etkileyecek bir proje. İllerin geçmişi, şu andaki durumu ve gelecekteki ekonomik beklentileri, önerileri, sıkıntıları ile önümüze çıkacak bilgiler Cumhurbaşkanımıza sunulacak. Direkt ili etkileyecek projeler hayat bulacak."Prof. Dr. Başaran Öztürk'ün moderatörlüğünde gerçekleştirilen etkinliğe AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan, AK Parti İl Başkanı Mahmut Peşin, ilçe ve belde belediye başkanları, il genel meclis üyeleri ve parti yöneticileri katıldı.
AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Salman:- "AK Parti, uzun yıllardır hükümette ve iktidarda. Ekonomi, siyasi, politik ve birçok bileşende gösterdiği başarıdan dolayı iktidardayız"

NİĞDE (NİĞDE) - AK Parti Ekonomi İşleri Başkanlığının "Şehirlerin Ekonomik Beklentileri Forumu" Niğde'de gerçekleştirildi.

Kentteki bir otelde düzenlenen etkinlikte partililerle bir araya gelen AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Fatma Salman, forumda illerin ekonomik sorunları masaya yatırılarak çözüm önerilerinin tartışıldığını söyledi.

Benzer toplantıların 81 ilde yapıldığına dikkati çeken Salman, şöyle konuştu:

“Biz, ekonomi ile ilgili konular için buradayız. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile başkanımız Cevdet Yılmaz’ın hazırladığı bir proje. Bu proje 81 ilde gerçekleştiriliyor. AK Parti, uzun yıllardır hükümette ve iktidarda. Ekonomi, siyasi, politik ve birçok bileşende gösterdiği başarıdan dolayı iktidardayız. Bu projede teşkilat mensuplarımızla birlikte olacağız, daha sonra sivil toplum örgütleri, iş adamları ve akademisyenlerle birlikte olacağız. Yine bunların sonunda direkt Niğde sokaklarında ve caddelerinde Niğde halkına soracağımız sorular ile çok geniş kapsamlı bir fikir tepsisi yöntemi izliyoruz.

Buradan çıkacak sonucu Ankara’da değerlendirip Sayın Cumhurbaşkanımıza vereceğiz. Bu, gerçekten mikro amaçlı bir proje olmakla beraber ülkenin makroekonomik dengelerini etkileyecek bir proje. İllerin geçmişi, şu andaki durumu ve gelecekteki ekonomik beklentileri, önerileri, sıkıntıları ile önümüze çıkacak bilgiler Cumhurbaşkanımıza sunulacak. Direkt ili etkileyecek projeler hayat bulacak."

Prof. Dr. Başaran Öztürk'ün moderatörlüğünde gerçekleştirilen etkinliğe AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan, AK Parti İl Başkanı Mahmut Peşin, ilçe ve belde belediye başkanları, il genel meclis üyeleri ve parti yöneticileri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.