pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ak Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Genel Kurulu

11.02.2018 - 16:28, Güncelleme: 11.02.2018 - 16:28
 

Ak Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Genel Kurulu

Ahmet Dolaşmaz, yeniden başkanlığa seçildi

NEVŞEHİR (AA) - AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kollarında, Ahmet Dolaşmaz yeniden başkanlığa seçildi. AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Olağan Genel Kurulu, Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezinde yapıldı. Mustafa Rauf Yanar'ın, Parti İl Başkanlığı görevine getirilmesinin ardınan atama yoluyla İl Gençlik Kolları Başkanı olan Dolaşmaz'ın tek aday olarak yer aldığı genel kurulda, Dolaşmaz yeniden bu göreve getirildi. Genel kurula, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, AK Parti Nevşehir milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Selman Özboyacı da katıldı.
Ahmet Dolaşmaz, yeniden başkanlığa seçildi

NEVŞEHİR (AA) - AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kollarında, Ahmet Dolaşmaz yeniden başkanlığa seçildi.

AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Olağan Genel Kurulu, Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezinde yapıldı.

Mustafa Rauf Yanar'ın, Parti İl Başkanlığı görevine getirilmesinin ardınan atama yoluyla İl Gençlik Kolları Başkanı olan Dolaşmaz'ın tek aday olarak yer aldığı genel kurulda, Dolaşmaz yeniden bu göreve getirildi.

Genel kurula, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, AK Parti Nevşehir milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Selman Özboyacı da katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.