pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Fotoğraf Sanatçıları Beypazarı'nı Tercih Ediyor

11.02.2018 - 15:48, Güncelleme: 11.02.2018 - 15:48
 

Fotoğraf Sanatçıları Beypazarı'nı Tercih Ediyor

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde bulunan tarihi eserler, han ve hamamlar, konaklar ile mağaralar, fotoğraf sanatçılarının ilgisini çekiyor. Beypazarı,...

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde bulunan tarihi eserler, han ve hamamlar, konaklar ile mağaralar, fotoğraf sanatçılarının ilgisini çekiyor. Beypazarı, hafta sonu çok sayıda ziyaretçinin yanı sıra fotoğraf meraklılarının uğrak yeri oldu. Bursa'dan gelen fotoğraf grubu da ilçenin tarihi ve doğal güzelliklerini görüntüledi. Gruba liderlik yapan fotoğraf sanatçısı Serdar Hacızede, yaptığı açıklamada, Beypazarı'nın fotoğraf açısından, çok zengin görselliğe sahip olduğunu ifade ederek, ilçenin adeta bir film platosunu andırdığını belirtti. İlçede bulunan tarihi mekanları ve dar sokakları fotoğraf karelerine yansıtmanın çok keyifli olduğunu dile getiren Hacızede, "Beypazarı'nın güzelliklerini fotoğraf karelerine yansıtarak, bu güzellikleri ölümsüzleştireceğiz. Hava da güzel, mekanlar da güzel, bu güzellikler fotoğraf karelerine yansıyacak." dedi.
ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde bulunan tarihi eserler, han ve hamamlar, konaklar ile mağaralar, fotoğraf sanatçılarının ilgisini çekiyor. Beypazarı,...

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde bulunan tarihi eserler, han ve hamamlar, konaklar ile mağaralar, fotoğraf sanatçılarının ilgisini çekiyor.

Beypazarı, hafta sonu çok sayıda ziyaretçinin yanı sıra fotoğraf meraklılarının uğrak yeri oldu.

Bursa'dan gelen fotoğraf grubu da ilçenin tarihi ve doğal güzelliklerini görüntüledi.

Gruba liderlik yapan fotoğraf sanatçısı Serdar Hacızede, yaptığı açıklamada, Beypazarı'nın fotoğraf açısından, çok zengin görselliğe sahip olduğunu ifade ederek, ilçenin adeta bir film platosunu andırdığını belirtti.

İlçede bulunan tarihi mekanları ve dar sokakları fotoğraf karelerine yansıtmanın çok keyifli olduğunu dile getiren Hacızede, "Beypazarı'nın güzelliklerini fotoğraf karelerine yansıtarak, bu güzellikleri ölümsüzleştireceğiz. Hava da güzel, mekanlar da güzel, bu güzellikler fotoğraf karelerine yansıyacak." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.