pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

İYİ Parti'den, yatırım eleştirisi

Siyaset 10.02.2018 - 16:18, Güncelleme: 10.02.2018 - 16:18
 

İYİ Parti'den, yatırım eleştirisi

İYİ Parti Sivas İl Başkanı Taha Çaykuş parti binasında gündemle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

İYİ Parti Sivas İl Başkanı Taha Çaykuş parti binasında gündemle ilgili değerlendirmelerde bulundu.Çaykuş, daha önce planlanan Süt Entegre Tesisinin açılmayacağını ifade ederek, "Sivas İl Özel İdaresinin 2013-2014 yılı yatırım programında Et ve Süt Entegre Tesisi yapılması planlanmış olmasına rağmen, 2018 yılında et entegre tesisinin açıldığı ancak süt entegre tesisinin neden açılmadığını sormuştuk. İl Özel İdaresi sorularımıza cevap verdi. Süt entegre tesisi yatırım programından çıkarılmış, tesis ise Et ve Süt Kurumuna mevcut hali ile devredilmiştir. Sivas'a söz verilen süt entegre tesisinin hangi sebeple yapılmadığını ve yapılmayacağını ilgili kurum tarafından Sivaslılara açıklanması gerektiğini düşünüyoruz" dedi. Çaykuş, Sivas'a Şeker Fabrikası yapılmak istenmesi hakkında da konuşarak, 2017 yılı Mayıs ve Haziran ayı İl Genel Meclisi toplantılarında AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Bayram Sevim'in Sivas'ın Şeker Fabrikasına ihtiyacı olduğunu belirttiğini ve fabrikanın yapılması için önerge verdiğini anımsattı. Çaykuş, Sivas Şeker Fabrikası'nın yapımının 2003 yılında özelleştirme çalışmaları nedeni ile gündemden çıktığını ifade etti. Çaykuş, "Şimdi AK Parti İl Genel Meclis üyesi tarafından verilen önergenin üzerinden 8 ay geçmiştir. Artık bir açıklama yapılması gerekmektedir" diye konuştu.FOTOĞRAFLI
İYİ Parti Sivas İl Başkanı Taha Çaykuş parti binasında gündemle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

İYİ Parti Sivas İl Başkanı Taha Çaykuş parti binasında gündemle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Çaykuş, daha önce planlanan Süt Entegre Tesisinin açılmayacağını ifade ederek, "Sivas İl Özel İdaresinin 2013-2014 yılı yatırım programında Et ve Süt Entegre Tesisi yapılması planlanmış olmasına rağmen, 2018 yılında et entegre tesisinin açıldığı ancak süt entegre tesisinin neden açılmadığını sormuştuk. İl Özel İdaresi sorularımıza cevap verdi. Süt entegre tesisi yatırım programından çıkarılmış, tesis ise Et ve Süt Kurumuna mevcut hali ile devredilmiştir. Sivas'a söz verilen süt entegre tesisinin hangi sebeple yapılmadığını ve yapılmayacağını ilgili kurum tarafından Sivaslılara açıklanması gerektiğini düşünüyoruz" dedi.

Çaykuş, Sivas'a Şeker Fabrikası yapılmak istenmesi hakkında da konuşarak, 2017 yılı Mayıs ve Haziran ayı İl Genel Meclisi toplantılarında AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Bayram Sevim'in Sivas'ın Şeker Fabrikasına ihtiyacı olduğunu belirttiğini ve fabrikanın yapılması için önerge verdiğini anımsattı. Çaykuş, Sivas Şeker Fabrikası'nın yapımının 2003 yılında özelleştirme çalışmaları nedeni ile gündemden çıktığını ifade etti. Çaykuş, "Şimdi AK Parti İl Genel Meclis üyesi tarafından verilen önergenin üzerinden 8 ay geçmiştir. Artık bir açıklama yapılması gerekmektedir" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.