pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sorgunlu Voleybolcular Yarı Finale Kaldı

10.02.2018 - 15:03, Güncelleme: 10.02.2018 - 15:03
 

Sorgunlu Voleybolcular Yarı Finale Kaldı

YOZGAT (AA) - Okullar Arası Voleybol elemelerinde tüm rakiplerini yenerek Yozgat birincisi olan Sorgun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL), Ordu’da oynanan...

YOZGAT (AA) - Okullar Arası Voleybol elemelerinde tüm rakiplerini yenerek Yozgat birincisi olan Sorgun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL), Ordu’da oynanan grup maçlarında yarı finale kaldı. Sorgun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Voleybol Takımı hocası Ünal Ünlü, yaptığı açıklamada, sporcularının grup elemelerinde çok iyi bir oyun çıkararak rakiplerine set dahi vermediğini belirterek, bu gayret ve azim ile yarı final maçlarında da başarılı olacaklarına inandığını belirtti.Grup maçlarında, Ordu ve Giresun temsilcileriyle karşılaştıklarını ve her iki takımı da 3-0 yendiklerini dile getiren Ünlü, "Şimdi hedefimiz 7-8 Mart tarihlerinde Giresun veya Bartın’da yapılacak yarı final maçları. Sporcularımla birlikte pazartesiden itibaren yarı final maçlarına hazırlanacağız. Hedefimiz o maçları da başarılı bir şekilde geçip, Yozgat’ın adını finallere yazdırmak istiyoruz." dedi.
YOZGAT (AA) - Okullar Arası Voleybol elemelerinde tüm rakiplerini yenerek Yozgat birincisi olan Sorgun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL), Ordu’da oynanan...

YOZGAT (AA) - Okullar Arası Voleybol elemelerinde tüm rakiplerini yenerek Yozgat birincisi olan Sorgun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL), Ordu’da oynanan grup maçlarında yarı finale kaldı.

Sorgun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Voleybol Takımı hocası Ünal Ünlü, yaptığı açıklamada, sporcularının grup elemelerinde çok iyi bir oyun çıkararak rakiplerine set dahi vermediğini belirterek, bu gayret ve azim ile yarı final maçlarında da başarılı olacaklarına inandığını belirtti.

Grup maçlarında, Ordu ve Giresun temsilcileriyle karşılaştıklarını ve her iki takımı da 3-0 yendiklerini dile getiren Ünlü, "Şimdi hedefimiz 7-8 Mart tarihlerinde Giresun veya Bartın’da yapılacak yarı final maçları. Sporcularımla birlikte pazartesiden itibaren yarı final maçlarına hazırlanacağız. Hedefimiz o maçları da başarılı bir şekilde geçip, Yozgat’ın adını finallere yazdırmak istiyoruz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.