pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Hayvanların Saldırısına Uğradığı Tahmin Edilen Kişi Ağır Yaralandı

09.02.2018 - 17:13, Güncelleme: 09.02.2018 - 17:13
 

Hayvanların Saldırısına Uğradığı Tahmin Edilen Kişi Ağır Yaralandı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'in Kaman ilçesindeki bir şirkete ait çöp depolama alanında hayvan ısırması sonucu ağır yaralı olarak bulunan kişi hastanede...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'in Kaman ilçesindeki bir şirkete ait çöp depolama alanında hayvan ısırması sonucu ağır yaralı olarak bulunan kişi hastanede tedavi altına alındı.Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Savcılı köyü yakınlarında özel bir şantiyenin çöp depolama alanında yerde hareketsiz şekilde yatan bir kişiyi gören çevredekiler, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak bilgi verdi.Çöp alanına sevk edilen sağlık ekibi, hayvan ısırması sonucu yaralandığı belirlenen Ali Aykutlu'ya (56) ilk müdahaleyi burada yaptı. Jandarma ekipleri de olay yerinde güvenlik tedbiri aldı.Aykutlu, sağlık ekibinin müdahalesinin ardından Ahi Evrarn Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hatanesine kaldırıldı.Vücudunun bir çok yerinde hayvan ısırığı tespit edilen Aykutlu'nun hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.Ali Aykutlu'nun soda şişesi toplamak için gittiği çöp depolama alanında köpek ya da domuz saldırısına maruz kalmış olabileceği belirtildi.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'in Kaman ilçesindeki bir şirkete ait çöp depolama alanında hayvan ısırması sonucu ağır yaralı olarak bulunan kişi hastanede...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'in Kaman ilçesindeki bir şirkete ait çöp depolama alanında hayvan ısırması sonucu ağır yaralı olarak bulunan kişi hastanede tedavi altına alındı.

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Savcılı köyü yakınlarında özel bir şantiyenin çöp depolama alanında yerde hareketsiz şekilde yatan bir kişiyi gören çevredekiler, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak bilgi verdi.

Çöp alanına sevk edilen sağlık ekibi, hayvan ısırması sonucu yaralandığı belirlenen Ali Aykutlu'ya (56) ilk müdahaleyi burada yaptı. Jandarma ekipleri de olay yerinde güvenlik tedbiri aldı.

Aykutlu, sağlık ekibinin müdahalesinin ardından Ahi Evrarn Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hatanesine kaldırıldı.

Vücudunun bir çok yerinde hayvan ısırığı tespit edilen Aykutlu'nun hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Ali Aykutlu'nun soda şişesi toplamak için gittiği çöp depolama alanında köpek ya da domuz saldırısına maruz kalmış olabileceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.