pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Zeytin Dalı Harekatı'na Destek

09.02.2018 - 12:48, Güncelleme: 09.02.2018 - 12:48
 

Zeytin Dalı Harekatı'na Destek

Niğde'de sivil toplum kuruluşları öncülüğünde, "Niğde Bugün Afrin'de Moral Kampanyası" başlatıldı

NİĞDE (AA) - Niğde'de sivil toplum kuruluşları öncülüğünde "Niğde Bugün Afrin'de Moral Kampanyası" başlatıldı. Siyasi partiler ve vatandaşların desteğiyle, Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan askerlere gönderilmek üzere taşınabilir şarj cihazı ile iç çamaşırı ve çorap alınması için başlatılan kampanyanın tanıtımı için Belediye Meclis Salonu'nda toplantı düzenlendi.Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan, burada yaptığı açıklamada, Mehmetçiğin bir şeye ihtiyacının olmadığını belirterek, vatandaşın askerin yanında olduğunu göstermesi açısından böyle bir kampanya düzenlendiğini söyledi. Bazı çevrelerin, harekatta görev yapan askerlerin yardıma ihtiyacı olduğu yönünde algı oluşturduğunu savunan Özkan, şöyle konuştu: "Elbette askerimizin bir şeye ihtiyacı yok, biz bunu biliyoruz. Türk Silahlı Kuvvetleri dünyanın en güçlü ordusudur. Ama şunu iyi biliyoruz ki Milli Savunma Bakanlığımızın askerimize verdiği bir çorabın ısıtmasıyla Niğde'deki gönüllü insanlarımızın aldığı bir çorabın ısıtması Mehmetçiğimiz açısından farklı olacaktır. Yürekten o sevgi sıcaklığıyla hediye edilen o çorap ve diğer malzemeler askerimize de farklı bir açıdan moral verecektir. Ecdadımız da böyle yapmıştır." Vatandaşlar, kampanya kapsamında Ziraat Bankası'nda açılan 820 77 847 – 5002 numaralı hesap numarasına bağışta bulunabilecek.Toplantıya, Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan, AK Parti İl Başkanı Mahmut Peşin, CHP İl Başkanı Erhan Adem, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
Niğde'de sivil toplum kuruluşları öncülüğünde, "Niğde Bugün Afrin'de Moral Kampanyası" başlatıldı

NİĞDE (AA) - Niğde'de sivil toplum kuruluşları öncülüğünde "Niğde Bugün Afrin'de Moral Kampanyası" başlatıldı.

Siyasi partiler ve vatandaşların desteğiyle, Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan askerlere gönderilmek üzere taşınabilir şarj cihazı ile iç çamaşırı ve çorap alınması için başlatılan kampanyanın tanıtımı için Belediye Meclis Salonu'nda toplantı düzenlendi.

Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan, burada yaptığı açıklamada, Mehmetçiğin bir şeye ihtiyacının olmadığını belirterek, vatandaşın askerin yanında olduğunu göstermesi açısından böyle bir kampanya düzenlendiğini söyledi.

Bazı çevrelerin, harekatta görev yapan askerlerin yardıma ihtiyacı olduğu yönünde algı oluşturduğunu savunan Özkan, şöyle konuştu:

"Elbette askerimizin bir şeye ihtiyacı yok, biz bunu biliyoruz. Türk Silahlı Kuvvetleri dünyanın en güçlü ordusudur. Ama şunu iyi biliyoruz ki Milli Savunma Bakanlığımızın askerimize verdiği bir çorabın ısıtmasıyla Niğde'deki gönüllü insanlarımızın aldığı bir çorabın ısıtması Mehmetçiğimiz açısından farklı olacaktır. Yürekten o sevgi sıcaklığıyla hediye edilen o çorap ve diğer malzemeler askerimize de farklı bir açıdan moral verecektir. Ecdadımız da böyle yapmıştır."

Vatandaşlar, kampanya kapsamında Ziraat Bankası'nda açılan 820 77 847 – 5002 numaralı hesap numarasına bağışta bulunabilecek.

Toplantıya, Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan, AK Parti İl Başkanı Mahmut Peşin, CHP İl Başkanı Erhan Adem, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.