pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Tredaş, Assistt İle Çağrı Merkezi Hizmet Sözleşmesini Yeniledi

Spor 08.02.2018 - 11:28, Güncelleme: 08.02.2018 - 11:28
 

Tredaş, Assistt İle Çağrı Merkezi Hizmet Sözleşmesini Yeniledi

İSTANBUL (AA) - Trakya Elektrik Dağıtım AŞ'nin (TREDAŞ), Türk Telekom iştiraki AssisTT ile çağrı merkezi hizmet sözleşmesini yenilediği...

İSTANBUL (AA) - Trakya Elektrik Dağıtım AŞ'nin (TREDAŞ), Türk Telekom iştiraki AssisTT ile çağrı merkezi hizmet sözleşmesini yenilediği bildirilidi. Şirketten yapılan yazılı açıklamada, TREDAŞ'ın ikinci dönemde de AssisTT ile çözüm ortaklığına devam edeceği belirtildi. Açıklamada görüşlerine yer verilen TREDAŞ Dağıtım Grup Direktörü Reşit Bilgili, şirketin, müşteri odaklı yaklaşım anlayışını sürdüreceğini kaydederek, "Müşterilerimizin TREDAŞ'a ulaşmasının en kolay ve hızlı yollarından biri ALO 186 çağrı merkezimizdir. TREDAŞ’ta müşteri memnuniyeti en önemli gündem maddemiz." ifadelerini kullandı. TREDAŞ, Tekirdağ, Kırklareli ve Edirne'de yaklaşık 2 milyon kişiye elektrik dağıtım hizmeti sunuyor.
İSTANBUL (AA) - Trakya Elektrik Dağıtım AŞ'nin (TREDAŞ), Türk Telekom iştiraki AssisTT ile çağrı merkezi hizmet sözleşmesini yenilediği...

İSTANBUL (AA) - Trakya Elektrik Dağıtım AŞ'nin (TREDAŞ), Türk Telekom iştiraki AssisTT ile çağrı merkezi hizmet sözleşmesini yenilediği bildirilidi.

Şirketten yapılan yazılı açıklamada, TREDAŞ'ın ikinci dönemde de AssisTT ile çözüm ortaklığına devam edeceği belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen TREDAŞ Dağıtım Grup Direktörü Reşit Bilgili, şirketin, müşteri odaklı yaklaşım anlayışını sürdüreceğini kaydederek, "Müşterilerimizin TREDAŞ'a ulaşmasının en kolay ve hızlı yollarından biri ALO 186 çağrı merkezimizdir. TREDAŞ’ta müşteri memnuniyeti en önemli gündem maddemiz." ifadelerini kullandı.

TREDAŞ, Tekirdağ, Kırklareli ve Edirne'de yaklaşık 2 milyon kişiye elektrik dağıtım hizmeti sunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.