pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Yenimahalle'deki Hayvan Bakımevinin Kapasitesi Arttı

08.02.2018 - 11:03, Güncelleme: 08.02.2018 - 11:03
 

Yenimahalle'deki Hayvan Bakımevinin Kapasitesi Arttı

ANKARA (AA) - Yenimahalle Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevindeki genişletme çalışmaları tamamlandı. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, sahipsiz, bakıma...

ANKARA (AA) - Yenimahalle Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevindeki genişletme çalışmaları tamamlandı. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, sahipsiz, bakıma muhtaç, yaşlı ve hastalıklı sokak hayvanları için hizmet veren tesisin kapasitesi 90'dan 150'ye yükseltildi.Çalışmalar kapsamında bakımevine yeni bir ameliyathane ve kedi bakım ünitesi de kazandırıldı. Açıklamada görüşlerine yer verilen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, tesisin bir barınak olmadığına dikkati çekerek, şunları kaydetti: "Asıl yetki büyükşehir belediyelerinde. Buna rağmen steril ortamlarda, kısırlaştırma, tedavi, ameliyat, aşılama gibi tüm hizmetleri yapıyoruz. Biz doğaya da hayvanlara da insanlara da sahip çıkıyoruz. Ancak sokaklardaki başıboş hayvan artışının büyük ölçüde sebebi bilinçsiz vatandaşlarımız. Çocukları için alıyorlar 3-5 ay bakıp atıyorlar. Bir an evvel Ankara'da büyük ve modern bir barınağın yapılması gerekiyor."
ANKARA (AA) - Yenimahalle Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevindeki genişletme çalışmaları tamamlandı. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, sahipsiz, bakıma...

ANKARA (AA) - Yenimahalle Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevindeki genişletme çalışmaları tamamlandı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, sahipsiz, bakıma muhtaç, yaşlı ve hastalıklı sokak hayvanları için hizmet veren tesisin kapasitesi 90'dan 150'ye yükseltildi.

Çalışmalar kapsamında bakımevine yeni bir ameliyathane ve kedi bakım ünitesi de kazandırıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, tesisin bir barınak olmadığına dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Asıl yetki büyükşehir belediyelerinde. Buna rağmen steril ortamlarda, kısırlaştırma, tedavi, ameliyat, aşılama gibi tüm hizmetleri yapıyoruz. Biz doğaya da hayvanlara da insanlara da sahip çıkıyoruz. Ancak sokaklardaki başıboş hayvan artışının büyük ölçüde sebebi bilinçsiz vatandaşlarımız. Çocukları için alıyorlar 3-5 ay bakıp atıyorlar. Bir an evvel Ankara'da büyük ve modern bir barınağın yapılması gerekiyor."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.