pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Şehit ailesini belediye Kıbrıs'a gönderecek

Siyaset 07.02.2018 - 16:23, Güncelleme: 07.02.2018 - 16:23
 

Şehit ailesini belediye Kıbrıs'a gönderecek

KIBRIS Barış Harekatı sırasında şehit düşen Kaya Afacan'ın Sivas'ta yaşayan eşi Hacer Afacan(65) ve yakınlarını Sivas Belediyesi, gazilerle birlikte...

KIBRIS Barış Harekatı sırasında şehit düşen Kaya Afacan'ın Sivas'ta yaşayan eşi Hacer Afacan(65) ve yakınlarını Sivas Belediyesi, gazilerle birlikte Kıbrıs'a götürecek. Sivaslı Kaya Afacan henüz 22 yaşındayken eşi ve 11 aylık çocuğu Harun'u geride bırakarak Kıbrıs Barış Harekâtı'na katıldı. Burada 26 Temmuz 1974 günü şehit düştü. Afacan, Kıbrıs'taki şehitliğe defnedildi. Sivas Belediyesi'nin geçtiğimiz günlerde gezilere yönelik düzenlediği gezi programını duyan Kaya Afacan'ın eşi Hacer Afacan, eşinin kabrinin bir fotoğrafının çekilmesini talep etti. 25 gaziden oluşan ilk kafile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne gitti ve üç günlük gezi programını tamamlayarak Sivas'a döndü. Bu arada şehit eşi Hacer Afacan'ın da isteği unutulmadı. Eşinin kabrinin fotoğrafı büyük bir tablo haline getirildi. Belediye Başkanı Sami Aydın şehidin ailesini ziyaret ederek istedikleri fotoğrafı teslim etti. AİLE KIBRIS'A GÖNDERİLECEKBaşkan Aydın, Kıbrıs'a gönderilecek olan ikinci gazi kafilesinde şehidin ailesini de ağırlamak istediklerini ifade etti. Şehidin eşi ve oğlu bu anlamlı teklifi büyük bir memnuniyetle karşılayarak Başkan Aydın'a teşekkür etti. Önümüzdeki dönemde yapılacak geziye katılacak Afacan ailesi, şehitlerinin mezarını yerinde ziyaret edecek.FOTOĞRAFLI
KIBRIS Barış Harekatı sırasında şehit düşen Kaya Afacan'ın Sivas'ta yaşayan eşi Hacer Afacan(65) ve yakınlarını Sivas Belediyesi, gazilerle birlikte...

KIBRIS Barış Harekatı sırasında şehit düşen Kaya Afacan'ın Sivas'ta yaşayan eşi Hacer Afacan(65) ve yakınlarını Sivas Belediyesi, gazilerle birlikte Kıbrıs'a götürecek.

Sivaslı Kaya Afacan henüz 22 yaşındayken eşi ve 11 aylık çocuğu Harun'u geride bırakarak Kıbrıs Barış Harekâtı'na katıldı. Burada 26 Temmuz 1974 günü şehit düştü. Afacan, Kıbrıs'taki şehitliğe defnedildi. Sivas Belediyesi'nin geçtiğimiz günlerde gezilere yönelik düzenlediği gezi programını duyan Kaya Afacan'ın eşi Hacer Afacan, eşinin kabrinin bir fotoğrafının çekilmesini talep etti. 25 gaziden oluşan ilk kafile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne gitti ve üç günlük gezi programını tamamlayarak Sivas'a döndü. Bu arada şehit eşi Hacer Afacan'ın da isteği unutulmadı. Eşinin kabrinin fotoğrafı büyük bir tablo haline getirildi. Belediye Başkanı Sami Aydın şehidin ailesini ziyaret ederek istedikleri fotoğrafı teslim etti.

AİLE KIBRIS'A GÖNDERİLECEK

Başkan Aydın, Kıbrıs'a gönderilecek olan ikinci gazi kafilesinde şehidin ailesini de ağırlamak istediklerini ifade etti. Şehidin eşi ve oğlu bu anlamlı teklifi büyük bir memnuniyetle karşılayarak Başkan Aydın'a teşekkür etti. Önümüzdeki dönemde yapılacak geziye katılacak Afacan ailesi, şehitlerinin mezarını yerinde ziyaret edecek.

FOTOĞRAFLI

Şehit ailesini belediye Kıbrıs'a gönderecek

Şehit ailesini belediye Kıbrıs'a gönderecek

Şehit ailesini belediye Kıbrıs'a gönderecek

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.