pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kırşehir Valisi Şentürk'ten Ziyaret

06.02.2018 - 16:53, Güncelleme: 06.02.2018 - 16:53
 

Kırşehir Valisi Şentürk'ten Ziyaret

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğünü ziyaret etti. Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre,...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğünü ziyaret etti. Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Şentürk, ehliyet ve pasaport belgelerini Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğünün düzenleyecek olması nedeniyle kurum müdürü Şinasi Kaya’dan brifing aldı.Ziyarette konuşan Şentürk, illerde pasaport ve ehliyet gibi işlemlerin nüfus ve vatandaşlık müdürlüklerine devredilmesiyle, emniyetin iş yükünün azalacağını aktardı. Kurumdaki tüm personelin, teknik donanımı, eğitimleri ve uygulama çalışmaları ile bu değişime hazır olduğunu vurgulayan Şentürk, şunları kaydetti:"Pasaport ve pasaport yerine geçen belgeler ile sürücü belgeleri yani ehliyetlerde yer alacak bilgi ve her türlü verinin niteliğini tespit etmek, bu belgelerin tasarımı, temini, basımı, dağıtımı ve teslimine ilişkin işlemleri yürütmek, bunlara dair usul ve esasları belirleme işlemleri ülke genelinde Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğüne devredildi. İllerde Emniyet Müdürlüklerince yapılan bu işlemler 2 Nisan tarihinden itibaren tamamen nüfus ve vatandaşlık müdürlüklerince yapılacak. Kırşehir'deki ilgili kurumumuzda görev yapan personel, her türlü teknik altyapıya sahiptir. İşlemlerin kısa sürede aksatılmadan yürütülmesi için de eğitim ve uygulama çalışmalarını aldılar."Vali Şentürk, brifingin ardından kurum yetkilileri ve personeli ile görüştü.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğünü ziyaret etti. Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre,...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğünü ziyaret etti.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Şentürk, ehliyet ve pasaport belgelerini Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğünün düzenleyecek olması nedeniyle kurum müdürü Şinasi Kaya’dan brifing aldı.

Ziyarette konuşan Şentürk, illerde pasaport ve ehliyet gibi işlemlerin nüfus ve vatandaşlık müdürlüklerine devredilmesiyle, emniyetin iş yükünün azalacağını aktardı.

Kurumdaki tüm personelin, teknik donanımı, eğitimleri ve uygulama çalışmaları ile bu değişime hazır olduğunu vurgulayan Şentürk, şunları kaydetti:

"Pasaport ve pasaport yerine geçen belgeler ile sürücü belgeleri yani ehliyetlerde yer alacak bilgi ve her türlü verinin niteliğini tespit etmek, bu belgelerin tasarımı, temini, basımı, dağıtımı ve teslimine ilişkin işlemleri yürütmek, bunlara dair usul ve esasları belirleme işlemleri ülke genelinde Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğüne devredildi. İllerde Emniyet Müdürlüklerince yapılan bu işlemler 2 Nisan tarihinden itibaren tamamen nüfus ve vatandaşlık müdürlüklerince yapılacak. Kırşehir'deki ilgili kurumumuzda görev yapan personel, her türlü teknik altyapıya sahiptir. İşlemlerin kısa sürede aksatılmadan yürütülmesi için de eğitim ve uygulama çalışmalarını aldılar."

Vali Şentürk, brifingin ardından kurum yetkilileri ve personeli ile görüştü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.