pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Maden İşçilerinden Mehmetçiğe Destek

06.02.2018 - 14:03, Güncelleme: 06.02.2018 - 14:03
 

Maden İşçilerinden Mehmetçiğe Destek

ANKARA (AA) - Ankara'da maden ocağı işçileri, Zeytin Dalı Harekatı'nda görev alan Mehmetçik için adak kesti. FETÖ ile iltisakı nedeniyle bir süre...

ANKARA (AA) - Ankara'da maden ocağı işçileri, Zeytin Dalı Harekatı'nda görev alan Mehmetçik için adak kesti. FETÖ ile iltisakı nedeniyle bir süre önce TMSF'ye devredilen Adularya Maden Ocağı bünyesinde çalışan işçiler, içeride kalan maaşlarından bir kısmını alınca, harekata katılan askerler için 4 kişilik heyetle Hatay'ın Reyhanlı ilçesine gitti.İlçede aldıkları kurbanlıkları dualarla kesen işçiler, kurban etlerini 2. Hudut Alay Komutanlığına teslim etti.Reyhanlı'ya giden işçilerden Ali Gostak, adaklarını yerine getirmeleri için Türkiye Maden İşçileri Sendikası tarafından araç sağladığını ve kısa süre içinde kestikleri kurbanları 2. Hudut Alay Komutanlığına teslim ettiklerini belirtti.Gostak, oradaki askerlerin tüm maden işçilerine selam söylediğini de kaydetti.
ANKARA (AA) - Ankara'da maden ocağı işçileri, Zeytin Dalı Harekatı'nda görev alan Mehmetçik için adak kesti. FETÖ ile iltisakı nedeniyle bir süre...

ANKARA (AA) - Ankara'da maden ocağı işçileri, Zeytin Dalı Harekatı'nda görev alan Mehmetçik için adak kesti.

FETÖ ile iltisakı nedeniyle bir süre önce TMSF'ye devredilen Adularya Maden Ocağı bünyesinde çalışan işçiler, içeride kalan maaşlarından bir kısmını alınca, harekata katılan askerler için 4 kişilik heyetle Hatay'ın Reyhanlı ilçesine gitti.

İlçede aldıkları kurbanlıkları dualarla kesen işçiler, kurban etlerini 2. Hudut Alay Komutanlığına teslim etti.

Reyhanlı'ya giden işçilerden Ali Gostak, adaklarını yerine getirmeleri için Türkiye Maden İşçileri Sendikası tarafından araç sağladığını ve kısa süre içinde kestikleri kurbanları 2. Hudut Alay Komutanlığına teslim ettiklerini belirtti.

Gostak, oradaki askerlerin tüm maden işçilerine selam söylediğini de kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.