pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Hepsiburada'ya Gıst18’de Yoğun İlgi

06.02.2018 - 11:38, Güncelleme: 06.02.2018 - 11:38
 

Hepsiburada'ya Gıst18’de Yoğun İlgi

Hepsiburada GIST 2018'de Zocco's Oyun Merkezi ile birlikte yer aldı

İSTANBUL (AA) - Hepsiburada, 1-4 Şubat'ta düzenlenen Uluslararası Dijital Oyun ve Eğlence Fuarı Gaming İstanbul 2018'de (GIST 2018) Zocco's Oyun Merkezi ile birlikte yer aldı.Hepsiburada açıklamasına göre, fuarda Zocco's Oyun Merkezi (Zoccoshop) ile birlikte yer alan Hepsiburada, ziyaretçilerin yoğun ilgisi ile karşılaştı.Zoccoshop standında dört gün boyunca yer alan Hepsiburada, bin şanslı kişiye oyun bilgisayarları ve aksesuarlarında geçerli indirim çeki dağıttı. GIST18’de etkinlikleri bununla sınırlı kalmayan Hepsiburada, gerçekleştirdiği Hepsiburada Oyun Turnuvası ile de ilgi çekti.
Hepsiburada GIST 2018'de Zocco's Oyun Merkezi ile birlikte yer aldı

İSTANBUL (AA) - Hepsiburada, 1-4 Şubat'ta düzenlenen Uluslararası Dijital Oyun ve Eğlence Fuarı Gaming İstanbul 2018'de (GIST 2018) Zocco's Oyun Merkezi ile birlikte yer aldı.

Hepsiburada açıklamasına göre, fuarda Zocco's Oyun Merkezi (Zoccoshop) ile birlikte yer alan Hepsiburada, ziyaretçilerin yoğun ilgisi ile karşılaştı.

Zoccoshop standında dört gün boyunca yer alan Hepsiburada, bin şanslı kişiye oyun bilgisayarları ve aksesuarlarında geçerli indirim çeki dağıttı. GIST18’de etkinlikleri bununla sınırlı kalmayan Hepsiburada, gerçekleştirdiği Hepsiburada Oyun Turnuvası ile de ilgi çekti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.