pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ak Parti Kayseri İl Kongresine Doğru

05.02.2018 - 19:03, Güncelleme: 05.02.2018 - 19:03
 

Ak Parti Kayseri İl Kongresine Doğru

KAYSERİ (AA) - AK Parti Kayseri İl Yönetim Kurulu için müracaatların 7 Şubat Çarşamba günü sona ereceği bildirildi. AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit...

KAYSERİ (AA) - AK Parti Kayseri İl Yönetim Kurulu için müracaatların 7 Şubat Çarşamba günü sona ereceği bildirildi. AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, yaptığı yazılı açıklamada, 24 Şubat'ta yapılacak kongre öncesi il yönetim kuruluna girmek isteyenlerin en son 7 Şubat Çarşamba günü saat 17.00'ye kadar il başkanlığına başvurmaları gerektiğini belirtti. Özden, yönetime girmek isteyenlerin taleplerinin kendilerini memnun ettiğini de kaydetti.
KAYSERİ (AA) - AK Parti Kayseri İl Yönetim Kurulu için müracaatların 7 Şubat Çarşamba günü sona ereceği bildirildi. AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit...

KAYSERİ (AA) - AK Parti Kayseri İl Yönetim Kurulu için müracaatların 7 Şubat Çarşamba günü sona ereceği bildirildi.

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, yaptığı yazılı açıklamada, 24 Şubat'ta yapılacak kongre öncesi il yönetim kuruluna girmek isteyenlerin en son 7 Şubat Çarşamba günü saat 17.00'ye kadar il başkanlığına başvurmaları gerektiğini belirtti.

Özden, yönetime girmek isteyenlerin taleplerinin kendilerini memnun ettiğini de kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.