pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Çolakbayrakdar, Sosyal Tesis Yatırımlarını İnceledi

05.02.2018 - 17:23, Güncelleme: 05.02.2018 - 17:23
 

Çolakbayrakdar, Sosyal Tesis Yatırımlarını İnceledi

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, inşa çalışmaları devam eden sosyal tesis çalışmalarını inceledi. Çolakbayrakdar, Erkilet...

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, inşa çalışmaları devam eden sosyal tesis çalışmalarını inceledi. Çolakbayrakdar, Erkilet Dere Mahallesi'nde yaptırılan sosyal tesisin inşaatında incelemeler yaparak, yetkililerden bilgi aldı. Tesisin hizmete girmesiyle bölgenin sosyal, kültürel ve sanatsal anlamda büyük bir kazanım sağlayacağını ifade eden Çolakbayrakdar, yaklaşık bir yıldır Kocasinan Akademi ile eğitim, kültür ve sosyal faaliyetlerle ilgili 7’den 70’e herkese hizmet verdiklerini belirtti.Çolakbayrakdar, Kocasinan Akademinin daha yaygın hale gelmesi için bu yıl da tesisler yapmaya devam ettiklerini vurgulayarak, şunları kaydetti:"Bu çerçevede Erkilet Dere Mahallesine modern bir sosyal tesis yapıyoruz. En kısa zamanda çalışmaları tamamlayarak, bölge sakinlerinin hizmetine sunacağız. Tesisimizin içerisinde, yüzme havuzu ve fitness gibi spor aktiviteleri olacak. Ayrıca Kocasinan Akademinin de eğitim faaliyetlerini yürüteceği derslikler ve hemşehrilerimin keyifli vakit geçirecekleri mekanlar yer alacak. Sosyal tesisimiz tamamlandığı zaman, bölgedeki mahallelere de hizmet verecek. Şimdiden hayırlı hizmetlerin yapılacağı bir mekan olmasını temenni ediyorum."
KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, inşa çalışmaları devam eden sosyal tesis çalışmalarını inceledi. Çolakbayrakdar, Erkilet...

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, inşa çalışmaları devam eden sosyal tesis çalışmalarını inceledi.

Çolakbayrakdar, Erkilet Dere Mahallesi'nde yaptırılan sosyal tesisin inşaatında incelemeler yaparak, yetkililerden bilgi aldı.

Tesisin hizmete girmesiyle bölgenin sosyal, kültürel ve sanatsal anlamda büyük bir kazanım sağlayacağını ifade eden Çolakbayrakdar, yaklaşık bir yıldır Kocasinan Akademi ile eğitim, kültür ve sosyal faaliyetlerle ilgili 7’den 70’e herkese hizmet verdiklerini belirtti.

Çolakbayrakdar, Kocasinan Akademinin daha yaygın hale gelmesi için bu yıl da tesisler yapmaya devam ettiklerini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Bu çerçevede Erkilet Dere Mahallesine modern bir sosyal tesis yapıyoruz. En kısa zamanda çalışmaları tamamlayarak, bölge sakinlerinin hizmetine sunacağız. Tesisimizin içerisinde, yüzme havuzu ve fitness gibi spor aktiviteleri olacak. Ayrıca Kocasinan Akademinin de eğitim faaliyetlerini yürüteceği derslikler ve hemşehrilerimin keyifli vakit geçirecekleri mekanlar yer alacak. Sosyal tesisimiz tamamlandığı zaman, bölgedeki mahallelere de hizmet verecek. Şimdiden hayırlı hizmetlerin yapılacağı bir mekan olmasını temenni ediyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.