pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Bahçeci, Belediye Meclisi Üyeleriyle Buluştu

04.02.2018 - 17:18, Güncelleme: 04.02.2018 - 17:18
 

Bahçeci, Belediye Meclisi Üyeleriyle Buluştu

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, belediye meclisi üyeleri ile bir araya geldi. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Bahçeci,...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, belediye meclisi üyeleri ile bir araya geldi. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Bahçeci, Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi'nde belediye meclisi üyeleriyle değerlendirme toplantısı yaptı. Bahçeci, toplantıda yaptığı konuşmada, şehre yeni bir görünüm kazandırmak için gece gündüz çalıştıklarını belirterek, bu çerçevede kaldırımların, trafik sisteminin ve tek yön uygulamalarının bittiğini, toplu taşımaların da en kısa sürede hayat geçeceğini aktardı. Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi, Cacabey Meydanı, Ahi Evran Külliyesi, Uzun Çarşı gibi birçok projenin Kırşehir’in ana damarları olduğunu, yeni projeler ile kenti daha yaşanabilir hale getireceklerini dile getiren Bahçeci, şunları kaydetti:"Kırşehir Belediyesi olarak güven tesis ettik. Bu güvende tek başına olacak bir şey değil, bu bir ekip işi. Belediye’de biz büyük bir aileyiz. Aile fertleri görevini layıkıyla yerine getirirse hiçbir sorun kalmaz. En önemli şey samimiyet, dürüstlük. Samimiyet ve dürüstlük yoksa bunun telafisi yok. Samimi, dürüst belediyede hiçbir şekilde rüşvet , istismar, adam kayırma olayı yoktur. Adamına göre de muamele yapılmaz buna da hiçbir şekilde fırsat vermedik. İnşallah hayırla geçen yıllarımız olur, el ele vererek tüm sorunları çözeceğiz."
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, belediye meclisi üyeleri ile bir araya geldi. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Bahçeci,...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, belediye meclisi üyeleri ile bir araya geldi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Bahçeci, Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi'nde belediye meclisi üyeleriyle değerlendirme toplantısı yaptı.

Bahçeci, toplantıda yaptığı konuşmada, şehre yeni bir görünüm kazandırmak için gece gündüz çalıştıklarını belirterek, bu çerçevede kaldırımların, trafik sisteminin ve tek yön uygulamalarının bittiğini, toplu taşımaların da en kısa sürede hayat geçeceğini aktardı.

Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi, Cacabey Meydanı, Ahi Evran Külliyesi, Uzun Çarşı gibi birçok projenin Kırşehir’in ana damarları olduğunu, yeni projeler ile kenti daha yaşanabilir hale getireceklerini dile getiren Bahçeci, şunları kaydetti:

"Kırşehir Belediyesi olarak güven tesis ettik. Bu güvende tek başına olacak bir şey değil, bu bir ekip işi. Belediye’de biz büyük bir aileyiz. Aile fertleri görevini layıkıyla yerine getirirse hiçbir sorun kalmaz. En önemli şey samimiyet, dürüstlük. Samimiyet ve dürüstlük yoksa bunun telafisi yok. Samimi, dürüst belediyede hiçbir şekilde rüşvet , istismar, adam kayırma olayı yoktur. Adamına göre de muamele yapılmaz buna da hiçbir şekilde fırsat vermedik. İnşallah hayırla geçen yıllarımız olur, el ele vererek tüm sorunları çözeceğiz."

Bahçeci, Belediye Meclisi Üyeleriyle Buluştu

Bahçeci, Belediye Meclisi Üyeleriyle Buluştu

Bahçeci, Belediye Meclisi Üyeleriyle Buluştu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.