pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kaçak Ve Gece Avlananlarla Mücadele

03.02.2018 - 19:33, Güncelleme: 03.02.2018 - 19:33
 

Kaçak Ve Gece Avlananlarla Mücadele

ANKARA (AA) - Ankara'nın Beypazarı ilçesi ve çevresindeki ormanlarda, avlanmaya kapalı sahalarda ve koruma altında bulunan orman sahalarının yakınlarında...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Beypazarı ilçesi ve çevresindeki ormanlarda, avlanmaya kapalı sahalarda ve koruma altında bulunan orman sahalarının yakınlarında kaçak avlananlara karşı denetimler geceli gündüzlü ekipler tarafından sürdürülüyor.Beypazarı Orman İşletmesi, orman muhafaza memurları ve Beypazarı Doğa Koruma ve Milli Parklar Şefliği ekipleri ile ortak yapılan çalışmalarda kaçak ve gece avlananlara karşı sürdürülen denetimler aralıksız devam ediyor.Avcının avlanma izni olsa dahi eğer gece avında yakalanırsa, hakkında yasal işlem yapılacağı kaydedilirken, kimsenin gece avlanmasına ve kaçak avlanmasına asla müsaade edilmeyeceği ve denetimlerin aralıksız olarak sürdürüleceği kaydedildi.Beypazarı Genç Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı Ramazan Bunarcıoğlu, avcılara seslenerek, ''Kimse kaçak ve gece avına çıkmasın, bunlar avcı olamazlar. Kesinlikle bu avcının arkasında durmayız. Aldığımız izin çerçevesinde, avlanmaya açık sahada rahat rahat avlanırız. Doğru olanı da budur.'' diye konuştu.
ANKARA (AA) - Ankara'nın Beypazarı ilçesi ve çevresindeki ormanlarda, avlanmaya kapalı sahalarda ve koruma altında bulunan orman sahalarının yakınlarında...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Beypazarı ilçesi ve çevresindeki ormanlarda, avlanmaya kapalı sahalarda ve koruma altında bulunan orman sahalarının yakınlarında kaçak avlananlara karşı denetimler geceli gündüzlü ekipler tarafından sürdürülüyor.

Beypazarı Orman İşletmesi, orman muhafaza memurları ve Beypazarı Doğa Koruma ve Milli Parklar Şefliği ekipleri ile ortak yapılan çalışmalarda kaçak ve gece avlananlara karşı sürdürülen denetimler aralıksız devam ediyor.

Avcının avlanma izni olsa dahi eğer gece avında yakalanırsa, hakkında yasal işlem yapılacağı kaydedilirken, kimsenin gece avlanmasına ve kaçak avlanmasına asla müsaade edilmeyeceği ve denetimlerin aralıksız olarak sürdürüleceği kaydedildi.

Beypazarı Genç Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı Ramazan Bunarcıoğlu, avcılara seslenerek, ''Kimse kaçak ve gece avına çıkmasın, bunlar avcı olamazlar. Kesinlikle bu avcının arkasında durmayız. Aldığımız izin çerçevesinde, avlanmaya açık sahada rahat rahat avlanırız. Doğru olanı da budur.'' diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.