pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Belediye Başkanı Bahçeci'den Değerlendirme Toplantısı

03.02.2018 - 16:38, Güncelleme: 03.02.2018 - 16:38
 

Belediye Başkanı Bahçeci'den Değerlendirme Toplantısı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, AK Parti Kırşehir il, ilçe yönetimleri ve mahalle temsilcileri ile bir araya geldi.Belediyeden...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, AK Parti Kırşehir il, ilçe yönetimleri ve mahalle temsilcileri ile bir araya geldi.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye Başkanı Bahçeci, Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi'nde AK Parti Kırşehir il, ilçe yönetimleri ve mahalle temsilcileri ile değerlendirme toplantıları kapsamında bir araya geldi. Değerlendirme toplantısında konuşan Bahçeci, bir siyasetçinin ana amacının ve görevinin yaşadığı şehirde sorumlu olduğu insanları mutlu etmek, onlara hizmet vermek olduğunu ifade etti.Belediyeciliğin çok yönlü bir iş olduğunu, sosyal, idari, mali, siyasi yönleri olduğu gibi, genç yaşlı her kesime ulaşılması gereken bir görev olduğunu vurgulayan Bahçeci, şunları kaydetti:"Toplumun her kesimini ayrım yapmadan sendikalar, sivil toplum örgütleri, muhtarlar ve üyeleri, siyasi partiler, yani herkesi dinleyerek kendimize doğru istikamet çizme fırsatını buluyoruz. Çünkü eğer kapalı kapılar ardında 3-5 kişiyle oturup karar verme gibi bir yol seçersek o zaman yalnızlaşırsınız ve doğru karar veremezsiniz. Bizler hep çarşıdayız. Sizlerin arasındayız. Şehrimizi her yerde en iyi şekilde temsil etmeye gayret ederken de sizlerin görüşlerini alıp kendi istikametimizi ona göre çizip doğru yolda ilerlemek için bu toplantılar gerçekten çok faydalı oluyor. Belediye olarak 9 yılımızı tamamladık. Bu 9 yılda öncelikle altyapımızı sağlam yaptık. Temellerimizi sağlam attık. Köklerimizi yere sağlam bir şekilde kök saldık ve şu an inşallah kalan yılımızı da özellikle kalıcı projelerle, büyük projelerle işlerimizi tamamlayacağız. 2009'da devraldığımız Kırşehir'le dönemimizin bittiği Kırşehir arasında çok ciddi bir fark olsun istiyoruz. Mevla'nın bize verdiği bu sorumluluğu en iyi şekilde taşıyıp bu bayrağı en iyi şekilde aldığımızdan daha yükseğe taşıdık ve taşıma gayreti içerisindeyiz. Bütün arzumuz bu. Bizler kadere iman etmiş insanlarız. Ne kadar yaşayacağımız, ne kadar bu görevleri yapacağımız Allah'ın takdirinde. Önemli olan o süre içerisinde en iyisini yapabilmektir."Konuşmaların ardından, kentte yapılan hizmetler hakkında sunum yapıldı.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, AK Parti Kırşehir il, ilçe yönetimleri ve mahalle temsilcileri ile bir araya geldi.Belediyeden...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, AK Parti Kırşehir il, ilçe yönetimleri ve mahalle temsilcileri ile bir araya geldi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye Başkanı Bahçeci, Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi'nde AK Parti Kırşehir il, ilçe yönetimleri ve mahalle temsilcileri ile değerlendirme toplantıları kapsamında bir araya geldi.

Değerlendirme toplantısında konuşan Bahçeci, bir siyasetçinin ana amacının ve görevinin yaşadığı şehirde sorumlu olduğu insanları mutlu etmek, onlara hizmet vermek olduğunu ifade etti.

Belediyeciliğin çok yönlü bir iş olduğunu, sosyal, idari, mali, siyasi yönleri olduğu gibi, genç yaşlı her kesime ulaşılması gereken bir görev olduğunu vurgulayan Bahçeci, şunları kaydetti:

"Toplumun her kesimini ayrım yapmadan sendikalar, sivil toplum örgütleri, muhtarlar ve üyeleri, siyasi partiler, yani herkesi dinleyerek kendimize doğru istikamet çizme fırsatını buluyoruz. Çünkü eğer kapalı kapılar ardında 3-5 kişiyle oturup karar verme gibi bir yol seçersek o zaman yalnızlaşırsınız ve doğru karar veremezsiniz. Bizler hep çarşıdayız. Sizlerin arasındayız. Şehrimizi her yerde en iyi şekilde temsil etmeye gayret ederken de sizlerin görüşlerini alıp kendi istikametimizi ona göre çizip doğru yolda ilerlemek için bu toplantılar gerçekten çok faydalı oluyor. Belediye olarak 9 yılımızı tamamladık. Bu 9 yılda öncelikle altyapımızı sağlam yaptık. Temellerimizi sağlam attık. Köklerimizi yere sağlam bir şekilde kök saldık ve şu an inşallah kalan yılımızı da özellikle kalıcı projelerle, büyük projelerle işlerimizi tamamlayacağız. 2009'da devraldığımız Kırşehir'le dönemimizin bittiği Kırşehir arasında çok ciddi bir fark olsun istiyoruz. Mevla'nın bize verdiği bu sorumluluğu en iyi şekilde taşıyıp bu bayrağı en iyi şekilde aldığımızdan daha yükseğe taşıdık ve taşıma gayreti içerisindeyiz. Bütün arzumuz bu. Bizler kadere iman etmiş insanlarız. Ne kadar yaşayacağımız, ne kadar bu görevleri yapacağımız Allah'ın takdirinde. Önemli olan o süre içerisinde en iyisini yapabilmektir."

Konuşmaların ardından, kentte yapılan hizmetler hakkında sunum yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.