pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Vali Şentürk'ün Ziyaretleri

02.02.2018 - 16:53, Güncelleme: 02.02.2018 - 16:53
 

Vali Şentürk'ün Ziyaretleri

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk, İl Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.Valilikten yapılan yazılı açıklamaya...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk, İl Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Şentürk, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Şevket Karadeniz'den kentin eğitim durumu, sınavlardaki başarısı, okul binaları, öğretmen ve öğrenci sayıları hakkında bilgi aldı.Ziyarette konuşan Vali Şentürk, eğitimde zirvede olan Kırşehir'in eğitim kalitesini daha da yükseltmek adına çalışmaların daha da artması gerektiğini dile getirdi.Eğitim ve öğretim için dikkatli, öz verili çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Şentürk, "Kırşehir'de son derece modern sınıflarda milli ve manevi değerlerimize saygılı, gelişim ve değişime açık, aldığı eğitimi sahada uygulayabilen, disiplinli, çalışkan bireyler yetiştirmek en büyük hedefimiz. Öğrencilerimizi çağın gereklerine ve gelişen teknolojiye ayak uyduran, donanımlı gençler olarak geleceğe hazırlama gayretindeyiz. Öğrencilerimizi her türlü tehlikeden korumak ve huzur içerisinde eğitimlerini sürdürmeleri için öğretmenlerimiz ve aileler ile birlikte hareket ediyoruz." dedi.Ziyaret sırasında Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri ve bazı okul müdürleri de hazır bulundu.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk, İl Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.Valilikten yapılan yazılı açıklamaya...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk, İl Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Şentürk, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Şevket Karadeniz'den kentin eğitim durumu, sınavlardaki başarısı, okul binaları, öğretmen ve öğrenci sayıları hakkında bilgi aldı.

Ziyarette konuşan Vali Şentürk, eğitimde zirvede olan Kırşehir'in eğitim kalitesini daha da yükseltmek adına çalışmaların daha da artması gerektiğini dile getirdi.

Eğitim ve öğretim için dikkatli, öz verili çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Şentürk, "Kırşehir'de son derece modern sınıflarda milli ve manevi değerlerimize saygılı, gelişim ve değişime açık, aldığı eğitimi sahada uygulayabilen, disiplinli, çalışkan bireyler yetiştirmek en büyük hedefimiz. Öğrencilerimizi çağın gereklerine ve gelişen teknolojiye ayak uyduran, donanımlı gençler olarak geleceğe hazırlama gayretindeyiz. Öğrencilerimizi her türlü tehlikeden korumak ve huzur içerisinde eğitimlerini sürdürmeleri için öğretmenlerimiz ve aileler ile birlikte hareket ediyoruz." dedi.

Ziyaret sırasında Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri ve bazı okul müdürleri de hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.