pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Dağlık Alanda Mahsur Kalan 8 Kişi Kurtarıldı

01.02.2018 - 16:48, Güncelleme: 01.02.2018 - 16:48
 

Dağlık Alanda Mahsur Kalan 8 Kişi Kurtarıldı

Konya'da dağda yürüyüşe çıkan 8 kişinin mahsur kaldıkları alandan kurtarılması için AFAD ekipleri ve askeri helikopter devreye girdi

KONYA (AA) - Konya'da, dağlık alanda kar nedeniyle mahsur kalan 8 kişi, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri ve askeri helikopter yardımıyla kurtarıldı. Alınan bilgiye göre, merkez Meram ilçesi Kızılören Mahallesi'ndeki dağlık alanda, 8 kişilik grubun mahsur kaldığı ihbarı üzerine AFAD ekipleri harekete geçti.AFAD İl Müdürü Yıldız Tosun'un başkanlığındaki kurtarma ekibi, kısa sürede bölgeye ulaştı. Ekipler, 7 kişiyi mahsur kaldıkları yerden ip yardımıyla kurtardı. Hafif şekilde yaralanan bir kişi ise 3. Ana Jet Üs Komutanlığından çağrılan askeri helikoptere alınarak, Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.
Konya'da dağda yürüyüşe çıkan 8 kişinin mahsur kaldıkları alandan kurtarılması için AFAD ekipleri ve askeri helikopter devreye girdi

KONYA (AA) - Konya'da, dağlık alanda kar nedeniyle mahsur kalan 8 kişi, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri ve askeri helikopter yardımıyla kurtarıldı.

Alınan bilgiye göre, merkez Meram ilçesi Kızılören Mahallesi'ndeki dağlık alanda, 8 kişilik grubun mahsur kaldığı ihbarı üzerine AFAD ekipleri harekete geçti.

AFAD İl Müdürü Yıldız Tosun'un başkanlığındaki kurtarma ekibi, kısa sürede bölgeye ulaştı. Ekipler, 7 kişiyi mahsur kaldıkları yerden ip yardımıyla kurtardı.

Hafif şekilde yaralanan bir kişi ise 3. Ana Jet Üs Komutanlığından çağrılan askeri helikoptere alınarak, Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.