pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

AK Parti İlçe Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi

Siyaset 31.01.2018 - 18:23, Güncelleme: 31.01.2018 - 18:23
 

AK Parti İlçe Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi

AK Parti Sivas Merkez İlçe Başkanlığı, Ocak Ayı İlçe Danışma Meclisi toplantısını gerçekleştirdi.

AK Parti Sivas Merkez İlçe Başkanlığı, Ocak Ayı İlçe Danışma Meclisi toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda Stratejik Eylem Planı ve Afrin Operasyonu değerlendirildi.Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezinde gerçekleştirilen toplantıya AK Parti İl Başkanı Ziya Şahin, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Tarık Eminoğlu, Kadın Kolları Başkanı Semiha EKinci ve partililer katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Tarık Eminoğlu, Afrin operasyonuna değinerek, "Askerimiz şuan savaş halinde ve Afrin'i temizledi, Burseya Dağı ele geçirildi. Çok önemli bir konumda olan 8 kilometrekare alanı gözetleyebileceğimiz bir yer burası. Ben Mehmetçiğimize ve Ordumuza Allah'tan başarılar vermesini ve sağ salim geri dönmelerini niyaz ediyorum. Şehitlerimize Allah'tan rahmet Gazilerimize ise sağlık ve sıhhat diliyorum" dedi. Daha sonra konuşan AK Parti Sivas İl Başkanı Ziya Şahin ise danışma meclisi toplantılarının önemine vurgu yaparak, "Danışma meclisi toplantılarımız bizim en önemli toplantılarımızdır. Biz geçmiş aylarda bu toplantılarımızı parti binasında yaptık, bugün de genişletilmiş danışma meclisi toplantımızı burada yapıyoruz. Bu bir aile toplantısı ancak dışa açık bir toplantıdır" diye konuştu.FOTOĞRAFLI
AK Parti Sivas Merkez İlçe Başkanlığı, Ocak Ayı İlçe Danışma Meclisi toplantısını gerçekleştirdi.

AK Parti Sivas Merkez İlçe Başkanlığı, Ocak Ayı İlçe Danışma Meclisi toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda Stratejik Eylem Planı ve Afrin Operasyonu değerlendirildi.

Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezinde gerçekleştirilen toplantıya AK Parti İl Başkanı Ziya Şahin, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Tarık Eminoğlu, Kadın Kolları Başkanı Semiha EKinci ve partililer katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Tarık Eminoğlu, Afrin operasyonuna değinerek, "Askerimiz şuan savaş halinde ve Afrin'i temizledi, Burseya Dağı ele geçirildi. Çok önemli bir konumda olan 8 kilometrekare alanı gözetleyebileceğimiz bir yer burası. Ben Mehmetçiğimize ve Ordumuza Allah'tan başarılar vermesini ve sağ salim geri dönmelerini niyaz ediyorum. Şehitlerimize Allah'tan rahmet Gazilerimize ise sağlık ve sıhhat diliyorum" dedi. Daha sonra konuşan AK Parti Sivas İl Başkanı Ziya Şahin ise danışma meclisi toplantılarının önemine vurgu yaparak, "Danışma meclisi toplantılarımız bizim en önemli toplantılarımızdır. Biz geçmiş aylarda bu toplantılarımızı parti binasında yaptık, bugün de genişletilmiş danışma meclisi toplantımızı burada yapıyoruz. Bu bir aile toplantısı ancak dışa açık bir toplantıdır" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

AK Parti İlçe Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi

AK Parti İlçe Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.