pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Başkan Talu Muhtarlarla Bir Araya Geldi

31.01.2018 - 16:28, Güncelleme: 31.01.2018 - 16:28
 

Başkan Talu Muhtarlarla Bir Araya Geldi

KIRŞEHİR (AA) - Kaman Belediye Başkanı Erhan Talu, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.Belediye konferans salonunda gerçekleşen toplantıda, 2018 yılı...

KIRŞEHİR (AA) - Kaman Belediye Başkanı Erhan Talu, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.Belediye konferans salonunda gerçekleşen toplantıda, 2018 yılı çalışma programı ve mahallelerde yapılacak hizmetler hakkında muhtarlara bilgi veren Talu, 2018 yılının Kaman'ın güzelleşme ve makyaj yılı olacağını söyledi.Doğalgaz altyapı çalışmalarına değinen Talu, doğalgaz çalışması nedeniyle bozulan yollar başta olmak üzere, parklar ve kaldırımlar ile çevre düzenlemelerine hız vereceklerini ifade etti.Talu, muhtarların, mahallelerin durumunu daha iyi bildiğini belirterek, "Onların görüşlerine önem veriyoruz. Kaman halkı sizleri de bizleri de ortak sorumluluk verdi. Sorunları birlikte görüşerek aşacağız, birlikte çözeceğiz. Sizlerin öneri ve görüşleri bizler yol gösterecektir. Başta yeni belediye hizmet binası, kapalı pazar yeri, mahallelerdeki parkların kısa sürede tamamlanarak, hizmete açılmasını hedefliyoruz." diye konuştu.
KIRŞEHİR (AA) - Kaman Belediye Başkanı Erhan Talu, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.Belediye konferans salonunda gerçekleşen toplantıda, 2018 yılı...

KIRŞEHİR (AA) - Kaman Belediye Başkanı Erhan Talu, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Belediye konferans salonunda gerçekleşen toplantıda, 2018 yılı çalışma programı ve mahallelerde yapılacak hizmetler hakkında muhtarlara bilgi veren Talu, 2018 yılının Kaman'ın güzelleşme ve makyaj yılı olacağını söyledi.

Doğalgaz altyapı çalışmalarına değinen Talu, doğalgaz çalışması nedeniyle bozulan yollar başta olmak üzere, parklar ve kaldırımlar ile çevre düzenlemelerine hız vereceklerini ifade etti.

Talu, muhtarların, mahallelerin durumunu daha iyi bildiğini belirterek, "Onların görüşlerine önem veriyoruz. Kaman halkı sizleri de bizleri de ortak sorumluluk verdi. Sorunları birlikte görüşerek aşacağız, birlikte çözeceğiz. Sizlerin öneri ve görüşleri bizler yol gösterecektir. Başta yeni belediye hizmet binası, kapalı pazar yeri, mahallelerdeki parkların kısa sürede tamamlanarak, hizmete açılmasını hedefliyoruz." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.