pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Mimarsinan Osb, Müteşebbis Heyet Toplantısı Yapıldı

Spor 30.01.2018 - 14:13, Güncelleme: 30.01.2018 - 14:13
 

Mimarsinan Osb, Müteşebbis Heyet Toplantısı Yapıldı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) iştiraki olan Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi’nin 148. Müteşebis Heyet Toplantısı yapıldı.Toplantının...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) iştiraki olan Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi’nin 148. Müteşebis Heyet Toplantısı yapıldı.Toplantının açılış konuşmasını yapan KAYSO Yönetim Kurulu Başkanı ve Mimarsinan OSB Müteşebbis Heyeti Başkanı Mehmet Büyüksimitci, Mimarsinan OSB'nin ilk yatırım teşvik belgesi alan OSB’lerden biri olduğunu ifade etti.Dünyada güçsüz olan devletlerin yok sayıldığını, büyük ülkeler tarafından sömürülmeye çalışıldığını dile getiren Büyüksimitci, "Ülke olarak çok büyük sıkıntılar ve olaylar yaşadık. Sanayinin ayakta kalması ve büyümesiyle bu sıkıntıları çok rahat atlattık. Sanayicilerimiz, bu desteği her zaman vermeye hazır." dedi.Mimarsinan OSB Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Oğuzbaş da 2017 yılı faaliyetleri ve 2018 yılı yatırımları hakkında bilgi verdi.Bölgede 373 parsel bulunduğunu, bu parsellerden 240'ında çeşitli sektörlerde faaliyet yürütüldüğünü, 107 parselde ise inşaatın devam ettiğini belirten Oğuzbaş, şu bilgileri verdi:"Proje aşamasında bulunan parsel sayımız da 44. Geçtiğimiz yıl, alt ve üst yapı çalışmalarına ağırlık verdik. Bölgemizde, 10 bin 500 metrekare parke yol ve 12 bin 400 metrekare kaldırım yapım işini tamamladık. Bu yıl içerisinde kalan yolların imalatını yapacağız. Böylelikle bölge genelinde bulunan yolların hepsi tamamlanmış olacak. Bölgemizde bulunan altyapının da temizliğini yaptık. Kanal, yağmur, ızgara bacaları, elektrik menholleri, terfi istasyonlarının temizliği, kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarının temizliğini tamamladık. Bu yıl içerisinde alacağımız yeni temizlik aracıyla daha fazla temizlik yapacağız. Cadde ve sokak temizliği içinde yol süpürme aracını bünyemize ekleyeceğiz. Bölgemize, 194 adet trafik işaret levhasını uyguladık. 2017 yılında, itfaiye teşkilatımızı da kurduk. Teşkilatımız, 13 personelimiz ile 7 gün 24 saat hizmet veriyor. İtfaiye personellerimizin eğitim faaliyetleri devam ediyor. Son teknoloji ile donatılmış biri öncü araç olmak üzere 3 itfaiye aracını bünyemize ekledik. Farklı OSB’lerden gelerek, araçlarımız hakkında bilgi alıyorlar. Örnek bir OSB olduk. Bölge genelinde yaklaşık 6 bin kişi istihdam ediliyor. İstihdam sayısının önümüzdeki 10 yıl içerisinde 10 bin kişiye ulaşmasını öngörüyoruz."Toplantıda, 2018 yılı bütçesi ile gündemde bulunan maddeler görüşülerek karara bağlandı.
KAYSERİ (AA) - Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) iştiraki olan Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi’nin 148. Müteşebis Heyet Toplantısı yapıldı.Toplantının...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) iştiraki olan Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi’nin 148. Müteşebis Heyet Toplantısı yapıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan KAYSO Yönetim Kurulu Başkanı ve Mimarsinan OSB Müteşebbis Heyeti Başkanı Mehmet Büyüksimitci, Mimarsinan OSB'nin ilk yatırım teşvik belgesi alan OSB’lerden biri olduğunu ifade etti.

Dünyada güçsüz olan devletlerin yok sayıldığını, büyük ülkeler tarafından sömürülmeye çalışıldığını dile getiren Büyüksimitci, "Ülke olarak çok büyük sıkıntılar ve olaylar yaşadık. Sanayinin ayakta kalması ve büyümesiyle bu sıkıntıları çok rahat atlattık. Sanayicilerimiz, bu desteği her zaman vermeye hazır." dedi.

Mimarsinan OSB Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Oğuzbaş da 2017 yılı faaliyetleri ve 2018 yılı yatırımları hakkında bilgi verdi.

Bölgede 373 parsel bulunduğunu, bu parsellerden 240'ında çeşitli sektörlerde faaliyet yürütüldüğünü, 107 parselde ise inşaatın devam ettiğini belirten Oğuzbaş, şu bilgileri verdi:

"Proje aşamasında bulunan parsel sayımız da 44. Geçtiğimiz yıl, alt ve üst yapı çalışmalarına ağırlık verdik. Bölgemizde, 10 bin 500 metrekare parke yol ve 12 bin 400 metrekare kaldırım yapım işini tamamladık. Bu yıl içerisinde kalan yolların imalatını yapacağız. Böylelikle bölge genelinde bulunan yolların hepsi tamamlanmış olacak. Bölgemizde bulunan altyapının da temizliğini yaptık. Kanal, yağmur, ızgara bacaları, elektrik menholleri, terfi istasyonlarının temizliği, kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarının temizliğini tamamladık. Bu yıl içerisinde alacağımız yeni temizlik aracıyla daha fazla temizlik yapacağız. Cadde ve sokak temizliği içinde yol süpürme aracını bünyemize ekleyeceğiz. Bölgemize, 194 adet trafik işaret levhasını uyguladık. 2017 yılında, itfaiye teşkilatımızı da kurduk. Teşkilatımız, 13 personelimiz ile 7 gün 24 saat hizmet veriyor. İtfaiye personellerimizin eğitim faaliyetleri devam ediyor. Son teknoloji ile donatılmış biri öncü araç olmak üzere 3 itfaiye aracını bünyemize ekledik. Farklı OSB’lerden gelerek, araçlarımız hakkında bilgi alıyorlar. Örnek bir OSB olduk. Bölge genelinde yaklaşık 6 bin kişi istihdam ediliyor. İstihdam sayısının önümüzdeki 10 yıl içerisinde 10 bin kişiye ulaşmasını öngörüyoruz."

Toplantıda, 2018 yılı bütçesi ile gündemde bulunan maddeler görüşülerek karara bağlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.