pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Nevşehirli Görme Engelliler Askerlik İçin Başvuru Yaptı

30.01.2018 - 12:28, Güncelleme: 30.01.2018 - 12:28
 

Nevşehirli Görme Engelliler Askerlik İçin Başvuru Yaptı

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de görme engelliler, Zeytin Dalı Harekatı'na destek amacıyla askere alınmaları için askerlik şubesine dilekçe verdi.Nevşehir...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de görme engelliler, Zeytin Dalı Harekatı'na destek amacıyla askere alınmaları için askerlik şubesine dilekçe verdi.Nevşehir Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkanı Erol Mutlu ile bir grup dernek üyesi, asker üniforması giyip Nevşehir Askerlik Şubesine geldi.Mutlu, burada yaptığı basın açıklamasında, terör tehdidini ortadan kaldırmak için Türk Silahlı Kuvvetleri'nin sınır ötesinde harekat yaptığı belirterek, şunları ifade etti: "Sınır ötesinde savaşımız var. Şimdi Mehmetçiklerimiz orada. Gözümüz görmüyor ama kalbimiz görüyor. Askerlerimize moral vermek, 'biz de sizin yanınızdayız' demek için askere alınmamızı ve sınır ötesine gitmeyi sayın komutanımdan istiyorum. Bunun için de asker elbiselerimizi giyerek, şubemizde bulunmaktayız. Cumhurbaşkanımıza selam, askerimize moral, Afrin'e devam." Dernek üyelerini karşılayan Nevşehir Askerlik Şube Başkanı Personel Astsubay Kıdemli Başçavuş Serkan Yalçın da desteklerinden dolayı teşekkür etti.Üyeler, gönüllü askerlik dilekçelerini Yalçın'a verdikten sonra Mehmetçik için dua edip, şubeden ayrıldı.
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de görme engelliler, Zeytin Dalı Harekatı'na destek amacıyla askere alınmaları için askerlik şubesine dilekçe verdi.Nevşehir...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de görme engelliler, Zeytin Dalı Harekatı'na destek amacıyla askere alınmaları için askerlik şubesine dilekçe verdi.

Nevşehir Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkanı Erol Mutlu ile bir grup dernek üyesi, asker üniforması giyip Nevşehir Askerlik Şubesine geldi.

Mutlu, burada yaptığı basın açıklamasında, terör tehdidini ortadan kaldırmak için Türk Silahlı Kuvvetleri'nin sınır ötesinde harekat yaptığı belirterek, şunları ifade etti:

"Sınır ötesinde savaşımız var. Şimdi Mehmetçiklerimiz orada. Gözümüz görmüyor ama kalbimiz görüyor. Askerlerimize moral vermek, 'biz de sizin yanınızdayız' demek için askere alınmamızı ve sınır ötesine gitmeyi sayın komutanımdan istiyorum. Bunun için de asker elbiselerimizi giyerek, şubemizde bulunmaktayız. Cumhurbaşkanımıza selam, askerimize moral, Afrin'e devam."

Dernek üyelerini karşılayan Nevşehir Askerlik Şube Başkanı Personel Astsubay Kıdemli Başçavuş Serkan Yalçın da desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Üyeler, gönüllü askerlik dilekçelerini Yalçın'a verdikten sonra Mehmetçik için dua edip, şubeden ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.