pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ak Partili Milletvekilleri Osb'yi Ziyaret Etti

30.01.2018 - 09:58, Güncelleme: 30.01.2018 - 09:58
 

Ak Partili Milletvekilleri Osb'yi Ziyaret Etti

KAYERİ (AA) - AK Parti Kayseri milletvekilleri Hülya Nergis ve İsmail Tamer, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan'ı ziyaret...

KAYERİ (AA) - AK Parti Kayseri milletvekilleri Hülya Nergis ve İsmail Tamer, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan'ı ziyaret etti. Kayseri OSB'den yapılan açıklamaya göre, Başkan Nursaçan, milletvekillerine Kayseri OSB tarafından uygulanan projeler ile kısa bir süre önce ibadete açılan Kayseri OSB Fevzi Mercan Camisi ve diğer çalışmalarla bilgi verdi. Milletvekilleri de Kayseri OSB tarafından yürütülmekte olan çalışmaları takdirle karşıladıklarını belirtti. Milletvekilleri daha sonra Kayseri OSB yeni hizmet binası yanında bulunan 15 Temmuz Şehitler Parkı'nı gezdi.
KAYERİ (AA) - AK Parti Kayseri milletvekilleri Hülya Nergis ve İsmail Tamer, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan'ı ziyaret...

KAYERİ (AA) - AK Parti Kayseri milletvekilleri Hülya Nergis ve İsmail Tamer, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan'ı ziyaret etti.

Kayseri OSB'den yapılan açıklamaya göre, Başkan Nursaçan, milletvekillerine Kayseri OSB tarafından uygulanan projeler ile kısa bir süre önce ibadete açılan Kayseri OSB Fevzi Mercan Camisi ve diğer çalışmalarla bilgi verdi.

Milletvekilleri de Kayseri OSB tarafından yürütülmekte olan çalışmaları takdirle karşıladıklarını belirtti.

Milletvekilleri daha sonra Kayseri OSB yeni hizmet binası yanında bulunan 15 Temmuz Şehitler Parkı'nı gezdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.