pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Koçtaş'tan Aydınlatma Ürünlerinde İndirim

Spor 29.01.2018 - 15:38, Güncelleme: 29.01.2018 - 15:38
 

Koçtaş'tan Aydınlatma Ürünlerinde İndirim

100'ü aşkın aydınlatma ürünü yüzde 35'e varan indirimlerle satışa sunuluyor

İSTANBUL (AA) - Koçtaş, yaşam alanlarının atmosferini "zevkli ve doğayla dost" bir aydınlatma çözümü ile değiştirmek isteyenlere yüzde 35’e varan indirim sunuyor.Koçtaş'tan yapılan açıklamaya göre, yüzde 35’e varan büyük indirimlerle satışa sunulan 100’ü aşkın aydınlatma seçeneği arasından yaşam alanları için en uygun olanı seçmek için Koçtaş mağazaları veya koctas.com.tr ziyaret edilebilecek.Kampanya, 18 Şubat 2018'e kadar geçerli olacak.
100'ü aşkın aydınlatma ürünü yüzde 35'e varan indirimlerle satışa sunuluyor

İSTANBUL (AA) - Koçtaş, yaşam alanlarının atmosferini "zevkli ve doğayla dost" bir aydınlatma çözümü ile değiştirmek isteyenlere yüzde 35’e varan indirim sunuyor.

Koçtaş'tan yapılan açıklamaya göre, yüzde 35’e varan büyük indirimlerle satışa sunulan 100’ü aşkın aydınlatma seçeneği arasından yaşam alanları için en uygun olanı seçmek için Koçtaş mağazaları veya koctas.com.tr ziyaret edilebilecek.

Kampanya, 18 Şubat 2018'e kadar geçerli olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.