pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Erciyes Teknopark "Sera" Programını Franchise Verecek

Spor 29.01.2018 - 10:18, Güncelleme: 29.01.2018 - 10:18
 

Erciyes Teknopark "Sera" Programını Franchise Verecek

KAYSERİ (AA) - Bünyesinde geliştirdiği kuluçka programı "Sera" ile teknoloji tabanlı iş fikirlerinin profesyonel şirketlere dönüşmesini amaçlayan Erciyes...

KAYSERİ (AA) - Bünyesinde geliştirdiği kuluçka programı "Sera" ile teknoloji tabanlı iş fikirlerinin profesyonel şirketlere dönüşmesini amaçlayan Erciyes Teknopark, söz konusu programı yurtiçine ve yurtdışına franchise olarak vermeye hazırlanıyor.Teknoparktan yapılan açıklamaya göre, Erciyes Teknopark Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Murat Doğan, Sera Kuluçka Merkezi'nde birçok girişimciye destek verdiklerini belirtti.Doğan, şunları kaydetti:"Teknoparkların önde gelen görevleri arasında kuluçka hizmetleri yer almaktadır. Biz de Erciyes Teknopark olarak iş fikri olanların herhangi bir risk almadan şirketleşmesini ve markalaşmasını sağlayan Sera Kuluçka Programını kurduk. Bu program ile girişimci adaylarının teknoloji tabanlı, yenilikçi, ticari değeri yüksek iş fikirleri üretmelerini ve bu iş fikirlerini ürüne veya hizmete dönüştürüp pazara sunmalarını sağlayarak, başarılı girişimciler yetiştirmeyi amaçladık. Kayseri'de birçok girişimciye destek vererek, şu an Erciyes Teknopark çatısı altında 200’den fazla firmaya ev sahipliği yapmaktayız. Özellikle girişimci olmak isteyen gençleri dört aşamalı kuluçka programına alarak Sera Programıyla birlikte iş fikri olanların şirketleşmesini ve markalaşmasını sağlamaktayız."
KAYSERİ (AA) - Bünyesinde geliştirdiği kuluçka programı "Sera" ile teknoloji tabanlı iş fikirlerinin profesyonel şirketlere dönüşmesini amaçlayan Erciyes...

KAYSERİ (AA) - Bünyesinde geliştirdiği kuluçka programı "Sera" ile teknoloji tabanlı iş fikirlerinin profesyonel şirketlere dönüşmesini amaçlayan Erciyes Teknopark, söz konusu programı yurtiçine ve yurtdışına franchise olarak vermeye hazırlanıyor.

Teknoparktan yapılan açıklamaya göre, Erciyes Teknopark Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Murat Doğan, Sera Kuluçka Merkezi'nde birçok girişimciye destek verdiklerini belirtti.

Doğan, şunları kaydetti:

"Teknoparkların önde gelen görevleri arasında kuluçka hizmetleri yer almaktadır. Biz de Erciyes Teknopark olarak iş fikri olanların herhangi bir risk almadan şirketleşmesini ve markalaşmasını sağlayan Sera Kuluçka Programını kurduk. Bu program ile girişimci adaylarının teknoloji tabanlı, yenilikçi, ticari değeri yüksek iş fikirleri üretmelerini ve bu iş fikirlerini ürüne veya hizmete dönüştürüp pazara sunmalarını sağlayarak, başarılı girişimciler yetiştirmeyi amaçladık. Kayseri'de birçok girişimciye destek vererek, şu an Erciyes Teknopark çatısı altında 200’den fazla firmaya ev sahipliği yapmaktayız. Özellikle girişimci olmak isteyen gençleri dört aşamalı kuluçka programına alarak Sera Programıyla birlikte iş fikri olanların şirketleşmesini ve markalaşmasını sağlamaktayız."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.