pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Beypazarı'nda Turizm

28.01.2018 - 17:33, Güncelleme: 28.01.2018 - 17:33
 

Beypazarı'nda Turizm

ANKARA (AA) - Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, ilçedeki tarihi mekanların ziyaretçilerin ilgisini çektiğini belirtti. Kaplan, AA muhabirine yaptığı...

ANKARA (AA) - Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, ilçedeki tarihi mekanların ziyaretçilerin ilgisini çektiğini belirtti. Kaplan, AA muhabirine yaptığı açıklamasında, Beypazarı'nın tarihi İpekyolu üzerinde yer aldığını belirterek, hanları, hamamları ve konaklarıyla başkentin en önemli ilçelerinden birisi olduğunu söyledi.Belediye bünyesinde, ilçe genelinde 4 müze bulunduğunu belirten Kaplan, "İlçemizdeki Kent Tarihi Müzesi'nde şehrin tarihini yansıtacak eserler sergileniyor. Kültür Evi Müzesi'nde de bir çok tarihi eser var. Bu müzelerimizi her yıl binlerce insan ziyaret ediyor." dedi.Beypazarı'nın tarihi dokusunu korumaya çalıştıklarını anlatan Kaplan, ilçede tarihi ve turistik mekanlarda çalışmalar yaptıklarını anlattı.Kaplan, bu çalışmalarla bazı tarihi mekanları restore ettiklerini, bazı alanları da turizme kazandırmaya çalıştıklarını sözlerine ekledi.
ANKARA (AA) - Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, ilçedeki tarihi mekanların ziyaretçilerin ilgisini çektiğini belirtti. Kaplan, AA muhabirine yaptığı...

ANKARA (AA) - Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, ilçedeki tarihi mekanların ziyaretçilerin ilgisini çektiğini belirtti.

Kaplan, AA muhabirine yaptığı açıklamasında, Beypazarı'nın tarihi İpekyolu üzerinde yer aldığını belirterek, hanları, hamamları ve konaklarıyla başkentin en önemli ilçelerinden birisi olduğunu söyledi.

Belediye bünyesinde, ilçe genelinde 4 müze bulunduğunu belirten Kaplan, "İlçemizdeki Kent Tarihi Müzesi'nde şehrin tarihini yansıtacak eserler sergileniyor. Kültür Evi Müzesi'nde de bir çok tarihi eser var. Bu müzelerimizi her yıl binlerce insan ziyaret ediyor." dedi.

Beypazarı'nın tarihi dokusunu korumaya çalıştıklarını anlatan Kaplan, ilçede tarihi ve turistik mekanlarda çalışmalar yaptıklarını anlattı.

Kaplan, bu çalışmalarla bazı tarihi mekanları restore ettiklerini, bazı alanları da turizme kazandırmaya çalıştıklarını sözlerine ekledi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.