pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Doğanhisar'da Mehmetçik İçin Dua Edildi

28.01.2018 - 14:38, Güncelleme: 28.01.2018 - 14:38
 

Doğanhisar'da Mehmetçik İçin Dua Edildi

KONYA (AA) - Doğanhisar'da Zeytin Dalı Harekatına katılan askerler için dua edildi.Doğanhisar İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Bozkurt öncülüğünde Zeytin...

KONYA (AA) - Doğanhisar'da Zeytin Dalı Harekatına katılan askerler için dua edildi.Doğanhisar İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Bozkurt öncülüğünde Zeytin Dalı Harekatı için Ulu Cami'de program düzenlendi. Doğanhisar Kaymakamı Abdulkerem Abbasoğlu'nun da katıldığı programda Fetih Suresi okudu ve Mehmetçik için dua edildi. Abbasoğlu, yaptığı açıklamada, harekata katılan askerlere kolaylıklar dilerken, şehitlere Allah'tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar diledi. Mahalle muhtarları, okul müdürleri ve askerlerin katıldığı program sonunda çorba ikramı yapıldı.
KONYA (AA) - Doğanhisar'da Zeytin Dalı Harekatına katılan askerler için dua edildi.Doğanhisar İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Bozkurt öncülüğünde Zeytin...

KONYA (AA) - Doğanhisar'da Zeytin Dalı Harekatına katılan askerler için dua edildi.

Doğanhisar İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Bozkurt öncülüğünde Zeytin Dalı Harekatı için Ulu Cami'de program düzenlendi.

Doğanhisar Kaymakamı Abdulkerem Abbasoğlu'nun da katıldığı programda Fetih Suresi okudu ve Mehmetçik için dua edildi.

Abbasoğlu, yaptığı açıklamada, harekata katılan askerlere kolaylıklar dilerken, şehitlere Allah'tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar diledi.

Mahalle muhtarları, okul müdürleri ve askerlerin katıldığı program sonunda çorba ikramı yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.