pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Osmanlı Ocakları Şehit Yakını Ve Gazileri Umreye Gönderdi

28.01.2018 - 14:18, Güncelleme: 28.01.2018 - 14:18
 

Osmanlı Ocakları Şehit Yakını Ve Gazileri Umreye Gönderdi

KIRŞEHİR (AA) - Osmanlı Ocakları Genel Merkezi tarafından organize edilen program kapsamında Kırşehir’den 11 şehit yakını ve gaziyi umreye gönderildi.Osmanlı...

KIRŞEHİR (AA) - Osmanlı Ocakları Genel Merkezi tarafından organize edilen program kapsamında Kırşehir’den 11 şehit yakını ve gaziyi umreye gönderildi.Osmanlı Ocaklarından yapılan açıklamaya göre, aileler, kent merkezinde Cacabey Camisi'nde düzenlenen törenle 11 şehit yakını ve gazi, ilahi ve dualarla umre ziyareti için kutsal topraklara yolcu edildi. Uğurlamada, Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerler için de dua edildi.Törene Osmanlı Ocakları İç Anadolu Bölge Başkanı Alpaslan Aşkın, Kırşehir Başkanı Murat Erdem, Yozgat Başkanı Nurtekin Tekin, şehit ve gazi aileleri katıldı.
KIRŞEHİR (AA) - Osmanlı Ocakları Genel Merkezi tarafından organize edilen program kapsamında Kırşehir’den 11 şehit yakını ve gaziyi umreye gönderildi.Osmanlı...

KIRŞEHİR (AA) - Osmanlı Ocakları Genel Merkezi tarafından organize edilen program kapsamında Kırşehir’den 11 şehit yakını ve gaziyi umreye gönderildi.

Osmanlı Ocaklarından yapılan açıklamaya göre, aileler, kent merkezinde Cacabey Camisi'nde düzenlenen törenle 11 şehit yakını ve gazi, ilahi ve dualarla umre ziyareti için kutsal topraklara yolcu edildi.

Uğurlamada, Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerler için de dua edildi.

Törene Osmanlı Ocakları İç Anadolu Bölge Başkanı Alpaslan Aşkın, Kırşehir Başkanı Murat Erdem, Yozgat Başkanı Nurtekin Tekin, şehit ve gazi aileleri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.