pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Zeytin Dalı Harekatı

27.01.2018 - 17:38, Güncelleme: 27.01.2018 - 17:38
 

Zeytin Dalı Harekatı

KIRŞEHİR (AA) - Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Kırşehir Şube Başkanı Hasan Eraslan, Suriye'nin Afrin bölgesinde devam eden Zeytin...

KIRŞEHİR (AA) - Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Kırşehir Şube Başkanı Hasan Eraslan, Suriye'nin Afrin bölgesinde devam eden Zeytin Dalı Harekatı’na tam destek verdiklerini, Türk milletinin ve ordusunun her zaman yanında olduklarını bildirdi.Eraslan, yaptığı yazılı açıklamada, Türk Silahlı Kuvvetlerinin, Afrin'e yönelik Zeytin Dalı Harekatı'nın Türkiye'nin bütünlüğü ve beraberliği için büyük önem arz ettiğini, terör örgütlerine karşı Türkiye'nin her zaman korunması gerektiğini belirtti.Güney sınırları oluşturan Suriye bölgesinde terör örgütlerinin bu kadar büyümesine ve palazlanmasına karşı yapılan müdahalenin en doğru adım olduğunu vurgulayan Eraslan, şunları kaydetti:"Amerika başta olmak üzere bir çok ülkenin terör örgütlerini silahlandırarak, maddi destek ile kuzey Irak’ta yaptıklarını, Suriye’de yaparak İsrail ve Amerika kontrolündeki bir devleti Akdeniz'e ulaştırma gayreti vardır. Türkiye Cumhuriyeti, özellikle de Sayın Cumhurbaşkanımızın dirayetli tutumu ile Azez-Celabrus arası kesildi. Şimdi ise Afrin'deki terör örgütü ortadan kaldırılmaya çalışılıyor. İnanıyorum ki terör örgütü ortadan kaldırılacak. Türk Silahlı Kuvvetleri şu an terör ile mücadelede dünyanın en donanımlı, en hazırlıklı ordusudur. Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Zeytin Dalı Harekatı'nı da başaracağına inanıyorum. Türk milleti de yaşlısı, genci, çoluğu, çocuğu, iş adamı, iş çevresi ile ordusunun her zaman yanında ve destekçisidir. Elbette ki içimizde bazı hainler vardır. Tarih boyunca içimizdeki hainlerin varlığı devam etmiştir. Ancak Türk milleti ordusunu her zaman destekliyor. Türkiye Cumhuriyeti’nin ekonomisi ufak tefek savaşlarla, operasyonlarla sarsılacak bir ekonomi değil, dünyada bunu zaten görüyor. Ekonomimizin bu savaşı ve operasyonu en az zarar, en az zayiat ile atlatacağına inanıyorum. Biz MÜSİAD olarak genel merkezimiz ile ordumuzun yanındayız, ordumuzu sonuna kadar destekliyoruz."
KIRŞEHİR (AA) - Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Kırşehir Şube Başkanı Hasan Eraslan, Suriye'nin Afrin bölgesinde devam eden Zeytin...

KIRŞEHİR (AA) - Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Kırşehir Şube Başkanı Hasan Eraslan, Suriye'nin Afrin bölgesinde devam eden Zeytin Dalı Harekatı’na tam destek verdiklerini, Türk milletinin ve ordusunun her zaman yanında olduklarını bildirdi.

Eraslan, yaptığı yazılı açıklamada, Türk Silahlı Kuvvetlerinin, Afrin'e yönelik Zeytin Dalı Harekatı'nın Türkiye'nin bütünlüğü ve beraberliği için büyük önem arz ettiğini, terör örgütlerine karşı Türkiye'nin her zaman korunması gerektiğini belirtti.

Güney sınırları oluşturan Suriye bölgesinde terör örgütlerinin bu kadar büyümesine ve palazlanmasına karşı yapılan müdahalenin en doğru adım olduğunu vurgulayan Eraslan, şunları kaydetti:

"Amerika başta olmak üzere bir çok ülkenin terör örgütlerini silahlandırarak, maddi destek ile kuzey Irak’ta yaptıklarını, Suriye’de yaparak İsrail ve Amerika kontrolündeki bir devleti Akdeniz'e ulaştırma gayreti vardır. Türkiye Cumhuriyeti, özellikle de Sayın Cumhurbaşkanımızın dirayetli tutumu ile Azez-Celabrus arası kesildi. Şimdi ise Afrin'deki terör örgütü ortadan kaldırılmaya çalışılıyor. İnanıyorum ki terör örgütü ortadan kaldırılacak. Türk Silahlı Kuvvetleri şu an terör ile mücadelede dünyanın en donanımlı, en hazırlıklı ordusudur.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Zeytin Dalı Harekatı'nı da başaracağına inanıyorum. Türk milleti de yaşlısı, genci, çoluğu, çocuğu, iş adamı, iş çevresi ile ordusunun her zaman yanında ve destekçisidir. Elbette ki içimizde bazı hainler vardır. Tarih boyunca içimizdeki hainlerin varlığı devam etmiştir. Ancak Türk milleti ordusunu her zaman destekliyor. Türkiye Cumhuriyeti’nin ekonomisi ufak tefek savaşlarla, operasyonlarla sarsılacak bir ekonomi değil, dünyada bunu zaten görüyor. Ekonomimizin bu savaşı ve operasyonu en az zarar, en az zayiat ile atlatacağına inanıyorum. Biz MÜSİAD olarak genel merkezimiz ile ordumuzun yanındayız, ordumuzu sonuna kadar destekliyoruz."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.