pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Müsiad Karaman Şubesinin Faaliyetleri

27.01.2018 - 16:38, Güncelleme: 27.01.2018 - 16:38
 

Müsiad Karaman Şubesinin Faaliyetleri

KARAMAN (AA) - Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Karaman Şube Başkanı Ali Osman Cevher, 2017 yılı içerisinde gerçekleştirdikleri faaliyetler...

KARAMAN (AA) - Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Karaman Şube Başkanı Ali Osman Cevher, 2017 yılı içerisinde gerçekleştirdikleri faaliyetler hakkında basın toplantısı düzenledi.Cevher, toplantıda, 5 Ocak 2017 tarihinde görevi devraldıklarını ifade ederek, Karaman için bir çok projeye imza attıklarını ve 2018 yılında da çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.Yurt dışından gelen misafirlere Karaman'daki büyük yatırımları tanıttıklarını belirten Cevher, "7 Kasım 2017 tarihinde, Hollanda MÜSİAD tarafından ilimize gelen 30 iş adamına ev sahipliği yaparak onlara, Serbest Bölge, Lojistik Alan, 1. ve 2. OSB ve Karaman'ımızın ticaret ve sanayisi ile ilgili gerek şubemizde gerekse OSB’de bilgilendirme sunumu yaptık. Bir çok ziyaretlerde bulunduk. Eğitim programları düzenledik." diye konuştu.Program, soru cevap şeklinde sona erdi.
KARAMAN (AA) - Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Karaman Şube Başkanı Ali Osman Cevher, 2017 yılı içerisinde gerçekleştirdikleri faaliyetler...

KARAMAN (AA) - Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Karaman Şube Başkanı Ali Osman Cevher, 2017 yılı içerisinde gerçekleştirdikleri faaliyetler hakkında basın toplantısı düzenledi.

Cevher, toplantıda, 5 Ocak 2017 tarihinde görevi devraldıklarını ifade ederek, Karaman için bir çok projeye imza attıklarını ve 2018 yılında da çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

Yurt dışından gelen misafirlere Karaman'daki büyük yatırımları tanıttıklarını belirten Cevher, "7 Kasım 2017 tarihinde, Hollanda MÜSİAD tarafından ilimize gelen 30 iş adamına ev sahipliği yaparak onlara, Serbest Bölge, Lojistik Alan, 1. ve 2. OSB ve Karaman'ımızın ticaret ve sanayisi ile ilgili gerek şubemizde gerekse OSB’de bilgilendirme sunumu yaptık. Bir çok ziyaretlerde bulunduk. Eğitim programları düzenledik." diye konuştu.

Program, soru cevap şeklinde sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.