pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Yaban Hayvanları İçin Doğaya Yem Bırakıldı

26.01.2018 - 18:03, Güncelleme: 26.01.2018 - 18:03
 

Yaban Hayvanları İçin Doğaya Yem Bırakıldı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, belediye ekiplerinin yaban hayvanları için doğaya yem bıraktığını bildirdi.Bahçeci, yaptığı...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, belediye ekiplerinin yaban hayvanları için doğaya yem bıraktığını bildirdi.Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada, Veteriner İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, doğal ortamlarında yiyecek bulmakta zorlanan kuşlar için açık alanlara buğday, arpa gibi tahıllar, köpek, doğan, atmaca, kartal, kurt gibi yırtıcı hayvanlar için ise ekmek, kemik ve et parçalarının bırakıldığını belirtti.Dağlık alanda yaşam mücadelesi vererek ve yiyecek bulmakta zorlanan yaban hayvanları yanında sokak hayvanları için de beslenme odaklarına kuru mama bıraktıklarını kaydeden Bahçeci, şunları kaydetti:"Hayvanların barınması ve aç kalmaması için belirli noktalara hayvan yemi bırakıyoruz. Hayvanları ve yaban hayatını korumayı kendimize görev bilerek, kış şartlarında yiyecek bulmakta güçlük çekmemelerini amaçlıyoruz. Yem bırakma işlemlerini belli aralıklarla devam edeceğiz. Yaban hayatına destek vermek adına başlatılan bu uygulamaya duyarlı vatandaşlarımızda destek olabilirler. Evlerde artan yemeklerin sokak hayvanları için belirli noktalara bırakılabilir. Restoran, lokanta ve fırın sahiplerinin artan yemek ve ekmekler için Belediye Ak Masa ulaşabilirler. Bu yiyecekler belediye ekipleri tarafından alınarak sokak hayvanlarına ulaştırılacaktır."
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, belediye ekiplerinin yaban hayvanları için doğaya yem bıraktığını bildirdi.Bahçeci, yaptığı...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, belediye ekiplerinin yaban hayvanları için doğaya yem bıraktığını bildirdi.

Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada, Veteriner İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, doğal ortamlarında yiyecek bulmakta zorlanan kuşlar için açık alanlara buğday, arpa gibi tahıllar, köpek, doğan, atmaca, kartal, kurt gibi yırtıcı hayvanlar için ise ekmek, kemik ve et parçalarının bırakıldığını belirtti.

Dağlık alanda yaşam mücadelesi vererek ve yiyecek bulmakta zorlanan yaban hayvanları yanında sokak hayvanları için de beslenme odaklarına kuru mama bıraktıklarını kaydeden Bahçeci, şunları kaydetti:

"Hayvanların barınması ve aç kalmaması için belirli noktalara hayvan yemi bırakıyoruz. Hayvanları ve yaban hayatını korumayı kendimize görev bilerek, kış şartlarında yiyecek bulmakta güçlük çekmemelerini amaçlıyoruz. Yem bırakma işlemlerini belli aralıklarla devam edeceğiz. Yaban hayatına destek vermek adına başlatılan bu uygulamaya duyarlı vatandaşlarımızda destek olabilirler.

Evlerde artan yemeklerin sokak hayvanları için belirli noktalara bırakılabilir. Restoran, lokanta ve fırın sahiplerinin artan yemek ve ekmekler için Belediye Ak Masa ulaşabilirler. Bu yiyecekler belediye ekipleri tarafından alınarak sokak hayvanlarına ulaştırılacaktır."


Yaban Hayvanları İçin Doğaya Yem Bırakıldı

Yaban Hayvanları İçin Doğaya Yem Bırakıldı

Yaban Hayvanları İçin Doğaya Yem Bırakıldı

Yaban Hayvanları İçin Doğaya Yem Bırakıldı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.