pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Erü'de Engelli Ve Hamilelere İdari İzin

26.01.2018 - 14:18, Güncelleme: 26.01.2018 - 14:18
 

Erü'de Engelli Ve Hamilelere İdari İzin

KAYSERİ (AA) - Erciyes Üniversitesinde (ERÜ) görevli engelli ve hamile personele bir günlük izin verildi.Üniversiteden yapılan yazılı açıklamada, engelli...

KAYSERİ (AA) - Erciyes Üniversitesinde (ERÜ) görevli engelli ve hamile personele bir günlük izin verildi.Üniversiteden yapılan yazılı açıklamada, engelli ve hamile personele verilen iznin yoğun kar yağışından kaynaklandığı ifade edildi.Verilen iznin bugün için geçerli olduğu aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:"Şehrimizde yaşanan yoğun kar yağışı nedeniyle bedensel engelli ve hamile personelimizin 26.01.2018 tarihinde bir gün süreyle idari izinli sayılması uygun görülmüştür."
KAYSERİ (AA) - Erciyes Üniversitesinde (ERÜ) görevli engelli ve hamile personele bir günlük izin verildi.Üniversiteden yapılan yazılı açıklamada, engelli...

KAYSERİ (AA) - Erciyes Üniversitesinde (ERÜ) görevli engelli ve hamile personele bir günlük izin verildi.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamada, engelli ve hamile personele verilen iznin yoğun kar yağışından kaynaklandığı ifade edildi.

Verilen iznin bugün için geçerli olduğu aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Şehrimizde yaşanan yoğun kar yağışı nedeniyle bedensel engelli ve hamile personelimizin 26.01.2018 tarihinde bir gün süreyle idari izinli sayılması uygun görülmüştür."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.