pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

ÇYDD'den hamile çocuk tepkisi

Siyaset 25.01.2018 - 16:03, Güncelleme: 25.01.2018 - 16:03
 

ÇYDD'den hamile çocuk tepkisi

ÇAĞDAŞ Yaşamı Destekleme Derneği Sivas Şubesi, İstanbul Küçükçekmece Kanuni Sultan Süleyman Araştırma Hastanesinde son beş ay içinde yaşları 18'in...

ÇAĞDAŞ Yaşamı Destekleme Derneği Sivas Şubesi, İstanbul Küçükçekmece Kanuni Sultan Süleyman Araştırma Hastanesinde son beş ay içinde yaşları 18'in altında olan 115 çocuğun hamile olduğunun gündeme gelmesine tepki gösterdi. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Sivas Şube Başkanı Şükran Küçet, konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamada, "Çocuğun ihmal ve istismarına yol açan kararnameler yürürlükten kaldırılmalı, bu doğrultudaki uygulamalar önlenmelidir" ifadelerini kullandı.İstanbul Küçükçekmece Kanuni Sultan Süleyman Araştırma Hastanesi'ne son beş ay içinde yaşları 18'in altında olan 115 çocuğun hamile olduğunu ve bu kayıtların, polise bildirilmediğinin altını çizen Küçet, "Durumu saptayan ve savcılığa bildiren görevlinin görev yeri iki kez değiştirilmiş, yani görevli iki kez sürülmüş. İstanbul Valiliği, Küçükçekmece Savcılığının soruşturma isteğini reddetmiş. Anayasa'nın 41'inci maddesinin son fıkrası olan "Devlet, her türlü istismara ve şiddete karşı çocukları koruyucu tedbirleri alır" hükmü gereğince, Valiliğin soruşturma isteğini reddetmesinin hiçbir haklı, yasal gerekçesi olamaz" dedi.ÇYDD Şube Başkanı Küçet, "Bu 115 çocuğun vicdansızların elinde gebe olarak hastanede değil, yaşıtlarıyla birlikte, geleceğe sağlıklı biçimde hazırlanacakları bir okulun çatısı altında olması gerekirdi. Bu 115 çocuğun vicdansızların elinde gebe olarak hastanede değil, yaşıtlarıyla birlikte, geleceğe sağlıklı biçimde hazırlanacakları bir okulun çatısı altında olması gerekir" diye konuştu.FOTOĞRAFLI
ÇAĞDAŞ Yaşamı Destekleme Derneği Sivas Şubesi, İstanbul Küçükçekmece Kanuni Sultan Süleyman Araştırma Hastanesinde son beş ay içinde yaşları 18'in...

ÇAĞDAŞ Yaşamı Destekleme Derneği Sivas Şubesi, İstanbul Küçükçekmece Kanuni Sultan Süleyman Araştırma Hastanesinde son beş ay içinde yaşları 18'in altında olan 115 çocuğun hamile olduğunun gündeme gelmesine tepki gösterdi.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Sivas Şube Başkanı Şükran Küçet, konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamada, "Çocuğun ihmal ve istismarına yol açan kararnameler yürürlükten kaldırılmalı, bu doğrultudaki uygulamalar önlenmelidir" ifadelerini kullandı.

İstanbul Küçükçekmece Kanuni Sultan Süleyman Araştırma Hastanesi'ne son beş ay içinde yaşları 18'in altında olan 115 çocuğun hamile olduğunu ve bu kayıtların, polise bildirilmediğinin altını çizen Küçet, "Durumu saptayan ve savcılığa bildiren görevlinin görev yeri iki kez değiştirilmiş, yani görevli iki kez sürülmüş. İstanbul Valiliği, Küçükçekmece Savcılığının soruşturma isteğini reddetmiş. Anayasa'nın 41'inci maddesinin son fıkrası olan "Devlet, her türlü istismara ve şiddete karşı çocukları koruyucu tedbirleri alır" hükmü gereğince, Valiliğin soruşturma isteğini reddetmesinin hiçbir haklı, yasal gerekçesi olamaz" dedi.

ÇYDD Şube Başkanı Küçet, "Bu 115 çocuğun vicdansızların elinde gebe olarak hastanede değil, yaşıtlarıyla birlikte, geleceğe sağlıklı biçimde hazırlanacakları bir okulun çatısı altında olması gerekirdi. Bu 115 çocuğun vicdansızların elinde gebe olarak hastanede değil, yaşıtlarıyla birlikte, geleceğe sağlıklı biçimde hazırlanacakları bir okulun çatısı altında olması gerekir" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.