pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kırşehir'de Engellilere İdari İzin

25.01.2018 - 12:43, Güncelleme: 25.01.2018 - 12:43
 

Kırşehir'de Engellilere İdari İzin

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de olumsuz hava koşulları nedeniyle engelli personele idari izin verildi. Kırşehir Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada,...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de olumsuz hava koşulları nedeniyle engelli personele idari izin verildi. Kırşehir Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, engelliler için bugün ve cuma günü idari izin verildiği belirtildi.Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:"Kentte gece saatlerinden itibaren başlayan kar yağışı ve tipinin hayatı olumsuz yönde etkilemesi nedeniyle kamu kurum ve kuruluşlarında görevli hamile ve engelli personelin 25 Ocak Perşembe (bugün) ve 26 Ocak Cuma günü izinli sayılmaları uygun görülmüştür."
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de olumsuz hava koşulları nedeniyle engelli personele idari izin verildi. Kırşehir Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada,...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de olumsuz hava koşulları nedeniyle engelli personele idari izin verildi.

Kırşehir Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, engelliler için bugün ve cuma günü idari izin verildiği belirtildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Kentte gece saatlerinden itibaren başlayan kar yağışı ve tipinin hayatı olumsuz yönde etkilemesi nedeniyle kamu kurum ve kuruluşlarında görevli hamile ve engelli personelin 25 Ocak Perşembe (bugün) ve 26 Ocak Cuma günü izinli sayılmaları uygun görülmüştür."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.