pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

En Çok Kitap Okuyan Öğrenciler Ödüllendirildi

24.01.2018 - 12:23, Güncelleme: 24.01.2018 - 12:23
 

En Çok Kitap Okuyan Öğrenciler Ödüllendirildi

NEVŞEHİR (AA) - Gülşehir'de "Özgürüm, Çünkü Okuyorum" Projesi kapsamında, en çok kitap okuyan öğrenciler ödüllendirildi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce...

NEVŞEHİR (AA) - Gülşehir'de "Özgürüm, Çünkü Okuyorum" Projesi kapsamında, en çok kitap okuyan öğrenciler ödüllendirildi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce yapılan çalışmada, ilçedeki öğrenciler arasında en çok kitap okuduğu belirlenen öğrenciler Tuana Duru Er, Sude Avcı ve Furkan Yerlikaya ile öğretmenleri, Kaymakam Çağlar Tekin tarafından kabul edildi.İlçe Milli Eğitim İlçe Müdürü Yılmaz Ceylan'ın da hazır bulunduğu programda, Kaymakam Tekin öğrencilerle bir süre sohbet etti.Tekin, öğrencilere başarı dileyerek, hazırlanan hediye paketlerini verdi.
NEVŞEHİR (AA) - Gülşehir'de "Özgürüm, Çünkü Okuyorum" Projesi kapsamında, en çok kitap okuyan öğrenciler ödüllendirildi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce...

NEVŞEHİR (AA) - Gülşehir'de "Özgürüm, Çünkü Okuyorum" Projesi kapsamında, en çok kitap okuyan öğrenciler ödüllendirildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce yapılan çalışmada, ilçedeki öğrenciler arasında en çok kitap okuduğu belirlenen öğrenciler Tuana Duru Er, Sude Avcı ve Furkan Yerlikaya ile öğretmenleri, Kaymakam Çağlar Tekin tarafından kabul edildi.

İlçe Milli Eğitim İlçe Müdürü Yılmaz Ceylan'ın da hazır bulunduğu programda, Kaymakam Tekin öğrencilerle bir süre sohbet etti.

Tekin, öğrencilere başarı dileyerek, hazırlanan hediye paketlerini verdi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.