pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Niğde'de Hırsızlık

23.01.2018 - 16:43, Güncelleme: 23.01.2018 - 16:43
 

Niğde'de Hırsızlık

NİĞDE (AA) - Niğde'de bağ evinden hırsızlık yaptığı iddia edilen şüpheli tutuklandı.Niğde Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğü...

NİĞDE (AA) - Niğde'de bağ evinden hırsızlık yaptığı iddia edilen şüpheli tutuklandı.Niğde Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri Yukarı Kayabaşı Mahallesi Kayaardı mevkisinde bulunan bir bağ evinde meydana gelen 5 ayrı hırsızlık olayının faillerinin yakalanması için çalışma başlattı. Hırsızlık olayını gerçekleştirdikleri tespit edilen H.B ve M.U. çaldıkları malzeme ve suç aletleriyle birlikte yakalandı. Emniyetteki işlemlerin ardından M.U serbest bırakıldı. Adliyeye sevk edilen H.B çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
NİĞDE (AA) - Niğde'de bağ evinden hırsızlık yaptığı iddia edilen şüpheli tutuklandı.Niğde Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğü...

NİĞDE (AA) - Niğde'de bağ evinden hırsızlık yaptığı iddia edilen şüpheli tutuklandı.

Niğde Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri Yukarı Kayabaşı Mahallesi Kayaardı mevkisinde bulunan bir bağ evinde meydana gelen 5 ayrı hırsızlık olayının faillerinin yakalanması için çalışma başlattı.

Hırsızlık olayını gerçekleştirdikleri tespit edilen H.B ve M.U. çaldıkları malzeme ve suç aletleriyle birlikte yakalandı.

Emniyetteki işlemlerin ardından M.U serbest bırakıldı.

Adliyeye sevk edilen H.B çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.