pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Beypazarı'nda Asayiş Denetimleri Sürüyor

18.01.2018 - 16:13, Güncelleme: 18.01.2018 - 16:13
 

Beypazarı'nda Asayiş Denetimleri Sürüyor

ANKARA (AA) - Beypazarı Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Büro Amirliği ekipleri eğlence mekanlarına ve kıraathanelere denetimlerini sürdürüyor. İki...

ANKARA (AA) - Beypazarı Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Büro Amirliği ekipleri eğlence mekanlarına ve kıraathanelere denetimlerini sürdürüyor. İki ekibin ayrı ayrı yaptığı denetimlerde çok sayıda kıraathane, kafeterya, dernek ve sosyal alanda kontrolde bulundu. Yapılan denetimlerde, birçok işletme ve tesis ikaz edilirken, bir iş yeri ile 3 kişiye kapalı alanda sigara içmekten idari para cezası uygulandı. Emniyet yetkilileri, yapılan denetimlerde iş yerlerinin kapalı alanda sigara içilmemesine önem göstermelerini istedi.Yetkililer, okulların yarı yıl tatiline girecek olması dolayısıyla internet kafelere denetimlerin arttırılacağını belirtti.
ANKARA (AA) - Beypazarı Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Büro Amirliği ekipleri eğlence mekanlarına ve kıraathanelere denetimlerini sürdürüyor. İki...

ANKARA (AA) - Beypazarı Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Büro Amirliği ekipleri eğlence mekanlarına ve kıraathanelere denetimlerini sürdürüyor.

İki ekibin ayrı ayrı yaptığı denetimlerde çok sayıda kıraathane, kafeterya, dernek ve sosyal alanda kontrolde bulundu.

Yapılan denetimlerde, birçok işletme ve tesis ikaz edilirken, bir iş yeri ile 3 kişiye kapalı alanda sigara içmekten idari para cezası uygulandı.

Emniyet yetkilileri, yapılan denetimlerde iş yerlerinin kapalı alanda sigara içilmemesine önem göstermelerini istedi.

Yetkililer, okulların yarı yıl tatiline girecek olması dolayısıyla internet kafelere denetimlerin arttırılacağını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.