pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Beypazarı Muhtarları Sorunlara Ortak Çözüm Arayacak

15.01.2018 - 15:08, Güncelleme: 15.01.2018 - 15:08
 

Beypazarı Muhtarları Sorunlara Ortak Çözüm Arayacak

ANKARA (AA) - Beypazarı Muhtarlar Derneği, sorunlara mülki amirler, yerel yöneticiler ve daire amirleriyle yapılacak toplantılarla çözüm arayacak. Beypazarı...

ANKARA (AA) - Beypazarı Muhtarlar Derneği, sorunlara mülki amirler, yerel yöneticiler ve daire amirleriyle yapılacak toplantılarla çözüm arayacak. Beypazarı Muhtarlar Derneği Başkanı ve Sopçalan Mahallesi Muhtarı Nuri Arcaklıoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Büyükşehir Belediyesi Kanunu ile mahalleye dönüşen eski köylerde, sosyalleşmeyi ve birlik, beraberliği sağlamak üzere köy konağında muhtarlarla toplantılar düzenleyeceklerini söyledi. Dernek yönetimi ile tüm muhtarların hazır bulunacağı toplantılara mülki amirleri, belediye başkanlarını ve daire amirlerini davet edeceklerini ifade eden Arcaklıoğlu, bu toplantılarda sorunları muhataplarına iletme fırsatı bulacaklarını kaydetti.
ANKARA (AA) - Beypazarı Muhtarlar Derneği, sorunlara mülki amirler, yerel yöneticiler ve daire amirleriyle yapılacak toplantılarla çözüm arayacak. Beypazarı...

ANKARA (AA) - Beypazarı Muhtarlar Derneği, sorunlara mülki amirler, yerel yöneticiler ve daire amirleriyle yapılacak toplantılarla çözüm arayacak.

Beypazarı Muhtarlar Derneği Başkanı ve Sopçalan Mahallesi Muhtarı Nuri Arcaklıoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Büyükşehir Belediyesi Kanunu ile mahalleye dönüşen eski köylerde, sosyalleşmeyi ve birlik, beraberliği sağlamak üzere köy konağında muhtarlarla toplantılar düzenleyeceklerini söyledi.

Dernek yönetimi ile tüm muhtarların hazır bulunacağı toplantılara mülki amirleri, belediye başkanlarını ve daire amirlerini davet edeceklerini ifade eden Arcaklıoğlu, bu toplantılarda sorunları muhataplarına iletme fırsatı bulacaklarını kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.