pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kayseri'de Kayıp Eşyalar Bağış Oldu

15.01.2018 - 14:48, Güncelleme: 15.01.2018 - 14:48
 

Kayseri'de Kayıp Eşyalar Bağış Oldu

KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş. toplu taşıma araçlarında unutulan ya da kaybedilen eşyaları nakde çevirerek Türk Kızılay'ına bağışladı.Belediyeden...

KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş. toplu taşıma araçlarında unutulan ya da kaybedilen eşyaları nakde çevirerek Türk Kızılay'ına bağışladı.Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, 2017 yılında raylı sistem otobüs ya da duraklarda unutulan veya kaybedilen ve bir yıl boyunca sahibine ulaşılamayan değerli eşyalar nakde çevrildiğini bildirdi.Bulunan paralar ve eşyaların satışından elde edilen gelirin ise 7 bin 35 liraya ulaştığı belirtildi. Kayseri Ulaşım A.Ş. elde edilen geliri en güzel şekilde değerlendirerek makbuz karşılığında Türk Kızılay'ına bağışladığı kaydedildi.
KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş. toplu taşıma araçlarında unutulan ya da kaybedilen eşyaları nakde çevirerek Türk Kızılay'ına bağışladı.Belediyeden...

KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş. toplu taşıma araçlarında unutulan ya da kaybedilen eşyaları nakde çevirerek Türk Kızılay'ına bağışladı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, 2017 yılında raylı sistem otobüs ya da duraklarda unutulan veya kaybedilen ve bir yıl boyunca sahibine ulaşılamayan değerli eşyalar nakde çevrildiğini bildirdi.

Bulunan paralar ve eşyaların satışından elde edilen gelirin ise 7 bin 35 liraya ulaştığı belirtildi.

Kayseri Ulaşım A.Ş. elde edilen geliri en güzel şekilde değerlendirerek makbuz karşılığında Türk Kızılay'ına bağışladığı kaydedildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.