pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kaman'da "Kitap Okuma Halkaları" Projesi Uygulanıyor

15.01.2018 - 08:13, Güncelleme: 15.01.2018 - 08:13
 

Kaman'da "Kitap Okuma Halkaları" Projesi Uygulanıyor

Kaymakam Girgin, Kaman Gençlik Merkezince uygulanan "Kitap Okuma Halkaları" projesi kapsamında öğrencilerle bir araya geldi

KIRŞEHİR (AA) - Kaman Kaymakamı Murat Girgin, "Kitap Okuma Halkaları" projesi kapsamında Gençlik Merkezi'nin düzenlediği etkinliğe katıldı.Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı Gençlik Merkezlerince uygulanan ve gençlerin kitap okumasına destek verilmesi amaçlan proje Kaman ilçesinde başlatıldı.Kaman Gençlik Merkezi'ndeki etkinliğe katılan Kaymakam Girgin, gençlere "'Gün Olur Asra Bedel" adlı kitabın değerlendirmesini yaptı.Kitap değerlendirmelerinin gençlere katkılarını anlatan Girgin, şöyle konuştu: "Kitap değerlendirmeleri ile gençler muhakeme, düşünme ve topluluk önünde kendini ifade edebilme yeteneklerini geliştiriyorlar. Topluma faydalı kitapları gençlerimizle her zaman buluşturmaya gayret etmeliyiz. Her kitaba her an ulaşma imkanımız maalesef olmayabiliyor. Gençlik Merkezleri sayesinde ise birçok kitaba ücretsiz bir şekilde ulaşma imkanı sağlanıyor. Bu tür projelerle de okunan kitapların değerlendirmesini yaparak gençlerimiz daha iyi analiz etme becerisine erişebilirler."Girgin, kitap okumanın önemine işaret ederek, "Kitap okuma halkalarına katılan gençlerimizi tebrik ediyorum. Bu güzel projenin hazırlanmasında emeği ve katkısı olanlara teşekkür ediyorum." dedi.Kaman Gençlik Merkezi gençlik lideri Rıza Ekici de bu anlamlı etkinliğe ev sahipliği yaptığı için Kaman Kaymakamı Murat Girgin'e teşekkür ederek kitap seti hediye etti.
Kaymakam Girgin, Kaman Gençlik Merkezince uygulanan "Kitap Okuma Halkaları" projesi kapsamında öğrencilerle bir araya geldi

KIRŞEHİR (AA) - Kaman Kaymakamı Murat Girgin, "Kitap Okuma Halkaları" projesi kapsamında Gençlik Merkezi'nin düzenlediği etkinliğe katıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı Gençlik Merkezlerince uygulanan ve gençlerin kitap okumasına destek verilmesi amaçlan proje Kaman ilçesinde başlatıldı.

Kaman Gençlik Merkezi'ndeki etkinliğe katılan Kaymakam Girgin, gençlere "'Gün Olur Asra Bedel" adlı kitabın değerlendirmesini yaptı.

Kitap değerlendirmelerinin gençlere katkılarını anlatan Girgin, şöyle konuştu:

"Kitap değerlendirmeleri ile gençler muhakeme, düşünme ve topluluk önünde kendini ifade edebilme yeteneklerini geliştiriyorlar. Topluma faydalı kitapları gençlerimizle her zaman buluşturmaya gayret etmeliyiz. Her kitaba her an ulaşma imkanımız maalesef olmayabiliyor. Gençlik Merkezleri sayesinde ise birçok kitaba ücretsiz bir şekilde ulaşma imkanı sağlanıyor. Bu tür projelerle de okunan kitapların değerlendirmesini yaparak gençlerimiz daha iyi analiz etme becerisine erişebilirler."

Girgin, kitap okumanın önemine işaret ederek, "Kitap okuma halkalarına katılan gençlerimizi tebrik ediyorum. Bu güzel projenin hazırlanmasında emeği ve katkısı olanlara teşekkür ediyorum." dedi.

Kaman Gençlik Merkezi gençlik lideri Rıza Ekici de bu anlamlı etkinliğe ev sahipliği yaptığı için Kaman Kaymakamı Murat Girgin'e teşekkür ederek kitap seti hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.