pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Özel Harekat Polislerinin Mezuniyet Heyecanı

12.01.2018 - 17:28, Güncelleme: 12.01.2018 - 17:28
 

Özel Harekat Polislerinin Mezuniyet Heyecanı

"Temel Özel Harekat Kursu"nu başarıyla tamamlayan 121 kursiyer, törenle mezun oldu

ANKARA (AA) - "Temel Özel Harekat Kursu"nu başarıyla tamamlayan 121 kursiyer için mezuniyet töreni düzenlendi.Emniyet Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Özel Harekat Başkanlığında meslek mensupları arasından seçilen 228 kursiyer "54. Dönem Temel Özel Harekat Kursu"na katıldı.Kursiyerlerden 4 aylık eğitimi başarıyla tamamlayan ve mezun olmaya hak kazanan 121 kursiyer için tören düzenlendi.Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende konuşan Özel Harekat Başkanı Selami Türker, talip oldukları bu zorlu görevde tüm kursiyerlere başarı diledi.Törende, "Polis özel harekat olarak yılmayacağız, yıkılmayacağız, başaracağız" şeklinde ant içen mezun özel harekatçılar daha sonra bahçede dua etti.
"Temel Özel Harekat Kursu"nu başarıyla tamamlayan 121 kursiyer, törenle mezun oldu

ANKARA (AA) - "Temel Özel Harekat Kursu"nu başarıyla tamamlayan 121 kursiyer için mezuniyet töreni düzenlendi.

Emniyet Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Özel Harekat Başkanlığında meslek mensupları arasından seçilen 228 kursiyer "54. Dönem Temel Özel Harekat Kursu"na katıldı.

Kursiyerlerden 4 aylık eğitimi başarıyla tamamlayan ve mezun olmaya hak kazanan 121 kursiyer için tören düzenlendi.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende konuşan Özel Harekat Başkanı Selami Türker, talip oldukları bu zorlu görevde tüm kursiyerlere başarı diledi.

Törende, "Polis özel harekat olarak yılmayacağız, yıkılmayacağız, başaracağız" şeklinde ant içen mezun özel harekatçılar daha sonra bahçede dua etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.