pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kentsel Dönüşüm Alanına Aile Yaşam Merkezi Yapılıyor

12.01.2018 - 15:43, Güncelleme: 12.01.2018 - 15:43
 

Kentsel Dönüşüm Alanına Aile Yaşam Merkezi Yapılıyor

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, kentsel dönüşüm uygulaması yapılan mahalle için planladıkları Aile Yaşam Merkezi inşaatının...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, kentsel dönüşüm uygulaması yapılan mahalle için planladıkları Aile Yaşam Merkezi inşaatının devam ettiğini bildirdi.Bahçeci yaptığı yazılı açıklamada, Bağbaşı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında sosyal sorumluluk anlayışıyla Aile Yaşam Merkezi yapılmasının kararlaştırıldığını belirtti.Tamamlandığında merkezin Kırşehir için önemli bir hizmeti yerine getireceğini vurgulayan Bahçeci, bina inşaatının TOKİ tarafından gerçekleştirildiğini dile getirdi.Bina inşaatı tamamlanınca belediyeye devredileceğini aktaran Bahçeci, şunları kaydetti:"İşletmesini tamamen belediye yapacak. Aile Yaşam Merkezi bodrum, zemin artı iki kattan oluşan 600 metrekarelik bir bina şeklinde tasarlandı. Bodrum katında yüzme havuzu olacak. Fitness, aerobik, güzellik merkezi, bakım merkezleri, giyinme soyunma odaları olacak. Üst kat giriş katında kafeteryası olacak ve üst katında sınıflar ve derslikler şeklinde tasarlandı. Öğretmenler, öğrenciler için çok güzel bir mekan olacak. Burayı en güzel bir şekilde kullanabilecekler. 2018 yılının haziran ayında bize teslim edilecek. Biz de tefrişini yapıp içini inşallah Kırşehirlilerimizin hizmetine sunacağız."
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, kentsel dönüşüm uygulaması yapılan mahalle için planladıkları Aile Yaşam Merkezi inşaatının...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, kentsel dönüşüm uygulaması yapılan mahalle için planladıkları Aile Yaşam Merkezi inşaatının devam ettiğini bildirdi.

Bahçeci yaptığı yazılı açıklamada, Bağbaşı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında sosyal sorumluluk anlayışıyla Aile Yaşam Merkezi yapılmasının kararlaştırıldığını belirtti.

Tamamlandığında merkezin Kırşehir için önemli bir hizmeti yerine getireceğini vurgulayan Bahçeci, bina inşaatının TOKİ tarafından gerçekleştirildiğini dile getirdi.

Bina inşaatı tamamlanınca belediyeye devredileceğini aktaran Bahçeci, şunları kaydetti:

"İşletmesini tamamen belediye yapacak. Aile Yaşam Merkezi bodrum, zemin artı iki kattan oluşan 600 metrekarelik bir bina şeklinde tasarlandı. Bodrum katında yüzme havuzu olacak. Fitness, aerobik, güzellik merkezi, bakım merkezleri, giyinme soyunma odaları olacak. Üst kat giriş katında kafeteryası olacak ve üst katında sınıflar ve derslikler şeklinde tasarlandı. Öğretmenler, öğrenciler için çok güzel bir mekan olacak. Burayı en güzel bir şekilde kullanabilecekler. 2018 yılının haziran ayında bize teslim edilecek. Biz de tefrişini yapıp içini inşallah Kırşehirlilerimizin hizmetine sunacağız."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.